NaslovnicaVijesti14-GODIŠNJAK POSTAO SENZACIJA: Manchester City poslao skaute i spremni su ga potpisati!

14-GODIŠNJAK POSTAO SENZACIJA: Manchester City poslao skaute i spremni su ga potpisati!

14-godišnjak postao senzacija. Manchester City poslao skaute i spremni su ga potpisati! Manchester City je, kako se izvješćuje, poslao skaute da gedaju Fernanda Ovelara, 14-godišnjeg Paragvajca koji je u posljednjih tjedan dana postao viralan na internetu.

14-GODIŠNJAK POSTAO

Prema izvješću The Mirrora, City je poslao skaute da gledaju mladog igrača nakon što je dobio obožavatelje širom svijeta zbog svog gola u paragvajskom Superclasicu prošog vikenda.

Ovelar igra za Cerroa Portena i postigao je prvi gol protiv njihovih rivala Olimpije, međutim, on je smao tjedan dana prije napravio svoj debi za seniorski sastav ove paragvajske ekipe.

Ne iznenađuje to da je Ovelar najmlađi igrač koji je ikada postigao gol u paragvajskoj ligi i njegova igra i impresivni nastupi bi mogli da mu zarade poziv za reprezentaciju Paragvaja do 18 godina, prema izvješću iz Mirrora.

Vrlo je vjerojatno da će Cerro Porteno prihvatiti tu ponudu Cityja za transfer, međutim vjerojatno je da će City omogućiti 14-godišnjaku da ostane u Portenonu sve do svog 16-og rođendana, što će omogućiti mladom da dobije neko dragocjeno iskustvo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!