NaslovnicaVijesti14-godišnji igrač Milana postigao 485 golova u 89 utakmica

14-godišnji igrač Milana postigao 485 golova u 89 utakmica

Francesco Camarda ima statistiku na kojoj bi mu zavidjeli čak i Cristiano Ronaldo i Lionel Messi. Talentirani 14-godišnji napadač, koji je stekao reputaciu u Milanovoj akademiji igrjaući uglavnom protiv starijih igrača, u prosjeku postiže oko 5.5 golova po utakmici.

To je izjavio nogometni skaut Sciabolata Morbida, koji je Camardu nazvao ‘jednim od najboljih strijelaca u zemlji’ prije nego što je naveo njegov izvanredan rekord posljednjih sezona.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Mladi napadač je postigao 247 golova u samo 40 utakmica za mladu momčad Milana tijekom sezone 2017/18, kada je imao samo osam godina. Zatim je zabio 172 gola u 31 utakmici tijekom sezone 2018/19.

Mordiba dalje tvrdi da je Camarda postigao 64 gola u 16 utakmica tijekom 2019/20 sezone, što znači da je postigao ukupno 483 gola u 87 utakmica tijekom tog trogodišnjeg razdoblja.

Od tada se pojavila ograničena količina statistike, koji je već debitirao za talijansku U15 momčad.

Navijač AC Milana Fer nedavno je dao fascinantan uvid u Camardinu obećavajuću karijeru s Rossonerima.

U temi na Twitteru je napisao: “Za mene [on je] najuzbudljiviji talent u Milanovom omladinskom sektoru. Očito je prilično mlad, ali ovaj dečko je raketa. Postao je viralan zbog svojih sjajnih statistika, ali to nije samo priča.

“On ima sve. Bio je prvak s U15 prošle sezone i osvojio je nagradu za najboljeg igrača s U14.

“Ove godine bi trebao igrati s U16, ali prema Transfermarktu već je odigrao utakmicu s U17.

“Iz onoga što sam vidio i pročitao, on je nešto brutalno. Potpuni napadač s dobrim mentalitetom. Dao je nekoliko intervjua i naznačio da svoju igru ​​modelira po uzoru na [Karima] Benzemu.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!