NaslovnicaVijesti150 MILIJUNA EURA + GABRIEL JESUS: Pep Guardiola ovim transferom obara sve...

150 MILIJUNA EURA + GABRIEL JESUS: Pep Guardiola ovim transferom obara sve rekorde!

150 milijuna eura + Gabriel Jesus! Pep Guardiola ovim transferom obara sve rekorde! Manchester City je, kako se izvješćuje, spreman razbiti banku kako bi pobijedio Real Madrida u potpisivanju PSG-ove i francuske zvijezde Kylian Mbappea.

150 milijuna eura

Mbappe je jedan od najboljih mladih igrača današnjice, sa nevjerojatnim nastupima koje je imao na Svjetskom prvenstvu prošlog ljeta, dokazujući da je on pravi igrač i dokazujući da vrijedi baš onoliko koliko se traži za njega.

Čini se da su nastupi Francuza privukli pažnju brojnih najvećih europskih klubova, ako je vjerovati Dairio Golu.

U izvješću se navodi da su Manchester City i Real Madrid zainteresirani za potpisivanje 20-godišnjaka, a izgleda da je City naizgled spreman na sve da zapečati ugovor za Mbappea.

U izvješću se navodi da je City spreman dati Gabriel Jesusa plus 150 milijuna eura kako bi potpisali Mbappea. ponuda koja bi definitivno izbacila Real Madrida iz utrke.

Jesus nije uspio učvrstiti svoje mjesto u startnih 11 otkako se preselio iz Palmeirasa 2017. godine, što bi ga moglo navesti da napusti klub u bliskoj budućnosti.

Mbappe je jedan od najboljih napadača na planeti i nije iznenađenje da se dva najveća svjetska kluba natječu za njegov potpis.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!