NaslovnicaVijesti16-godišnje brazilsko čudo od djeteta stiže u Real Madrid

16-godišnje brazilsko čudo od djeteta stiže u Real Madrid

Flamengovo čudo od djeteta Vinicius Junior navodno je prošao liječnički pregled u Real Madridu u koji stiže sljedećeg ljeta.

Vinicius Junior dolazi u Real Madrid

Kako navodi brazilski Globoesporte, 16-godišnjak je na zahtjev madridskog kluba prošao preglede u Samaritano bolnici u Barra da Tijuci, zapadnom dijelu Rio de Janeira, te će Los Blancosi rezultate pregleda dobiti uskoro.

Također se navodi da je Real Madrid ponudio čak 45 miliona eura za Brazilca. Međutim, njegov dolazak u klub se neće dogoditi do ljeta 2018 godine, kada Vinicius puni 18 godina.

Za njegove usluge su također bili zainteresovani i Barcelona, Chelsea i Manchester United, ali se on odlučio za Real Madrid, koji je najbrže reagovao i ponudio mu ugovor.

Vinicius je bio najbolji strijelac i igrač U17 Južnoameričkog prvenstva koje je osvojio Brazil, ali još uvijek nema nijedan nastup za klub na profesionalnom nivou.

Trener kluba iz španjolske prijestolnice Zinedine Zidane je odbio komentirati ove špekulacije na današnjoj konferenciji za novinare pred uzvratnu utakmicu Lige prvaka protiv Atletico Madrida.

“Kao što vrlo dobro znate, mnogo je priča o ovom igraču, ali ja ga osobno ne poznajem. Samo razmišljam o sutrašnjoj utakmici, tako da ne mogu odgovoriti na vaše pitanje.”

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!