NaslovnicaVijesti17-GODIŠNJAK OD 45 MILIJUNA EURA STIŽE U MADRID: Čudo od djeteta popunjava...

17-GODIŠNJAK OD 45 MILIJUNA EURA STIŽE U MADRID: Čudo od djeteta popunjava mjesto Cristiana Ronalda?

17-godišnjak od 45 milijuna eura stiže u Madrid. Čudo od djeteta popunjava mjesto Cristiana Ronalda? Real Madrid je navodno spreman dovesti Brazilca Rodryga u siječnju kao što je rečeno na ljeto.

17-godišnjak

17-godišnjak je bio vrlo zauzet ove sezone, nakon što je postigao sedam golova i tri asistencije u 34 utakmice.

Kao što je AS napomenuo, njegov transfer je već preodređen za 45 milijuna eura u Real Madrid sljedećeg ljeta, ali sada je predloženo da ga dovedu na Bernabeu u siječnju.

[su_bet365_100bonus]

Bez obzira da li će to rezultirati neposrednom istaknutom ulogom u planovima trenera Julena Lopeteguija, jasno je da bi to moglo značiti da su Los Blancosi željni da ga dovedu u Europu prije nego kasnije.

To dolazi nakon loših rezultata Real Madrida u posljednje četiri utakmice na svim natjecanjima, nakon što su poraženi od Seville, Alavesa i CSKA Moskve, dok su remizirali protiv gradskih rivala Atletico Madrida.

Možda je najveća zabrinutost zbog toga što nisu postigli niti jedan gol, iako Lopeteguiju nisu pomogle ozljede koje su pretrpjeli Isco i Gareth Bale.

[su_bet365_koeficijenti]

Imajući to na umu, možda je to onošto je izazvalo želju Real Madrida da dovede Rodryga mngo ranije nego što je planirano, ali rizik očekivanja od ovog mladića da utječe na formu Real Madrida je vjerojatno pretjerivanje, no teško je reći bilo šta u ovim trenucima.

Vjerujemo da ćemo morati sačekati i vidjeti da li će baš ovaj igrač izvući Real Madrida iz bijedne forme, ako se do siječnja ne budu popravili.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!