NaslovnicaVijesti17-godišnji Gavi pokušao brutalno ismijavati Tonija Kroosa na Instagramu. Odmah obrisao objavu.

17-godišnji Gavi pokušao brutalno ismijavati Tonija Kroosa na Instagramu. Odmah obrisao objavu.

Tinejdžer Barcelone Gavi pokušao je ismijavati Tonija Kroosa iz Real Madrida na Instagramu nakon El Clasica – ali odmah je izbrisao svoju objavu.

Madrid je pobijedio sa 3-2 u nevjerojatnoj utakmici u polufinalu španjolskog Superkupa protiv Barcelone. Barcelona je dva puta poravnala rezultat, ali je pogodak Federica Valverdea u prvom produžetku riješio utakmicu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Gavi se mučio sa Kroosom u srcu veznog reda, ali je uspio ostaviti osvajača Svjetskog prvenstva na podu u jednom prodoru.

17-godišnjak je objavio sliku toga u svojoj priči na Instagramu bez ikakvog opisa. Međutim, to nije dugo trajalo, s obzirom da je Gavi to obrisao nakon nekoliko trenutaka, vjerojatno zato što je Xavijeva ekipa na kraju izgubila.

Kroos je jedan od najodlikovanijih veznjaka modernog doba. Osvojio je četiri naslova Lige prvaka i Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!