NaslovnicaVijesti17 GOLOVA U 23 UTAKMICE: 21-godišnjak koji bi mogao zamijeniti Luis Suareza!

17 GOLOVA U 23 UTAKMICE: 21-godišnjak koji bi mogao zamijeniti Luis Suareza!

17 golova u 23 utakmice. 21-godišnjak koji bi mogao zamijeniti Luis Suareza! Barceloni su potrebna pojačanja u napadu i izvješća tvrde da bi Eintrachtov Luka Jović mogao bti njihova glavna meta ovog ljeta.

17 golova u 23

Kao što je klub potvrdio u petak, katalonski divovi su smanjili svoje napadačke opcije nakon što se Munir El Haddadi preselio u Sevillu.

Osim Luis Suareza, to ne ostavlja trenera Ernesta Valverdea sa mnogo kvalitete u napadu, pa čak ni opcije da se rotira i odmara Urugvajac ako bude potrebno.

S druge strane, premda je siječanjski transfer za novog napadača naizgled imao najviše smisla, Mundo Deportivo tvrdi da će Barcelona nastaviti pratiti Jovića sa pogledom na mogući transfer na ljeto.

21-godišnjak je trenutno na posudbi u Frankfurtu iz Benfice, iako ekipa Bundeslige ima mogućnost da ga kupi.

S obzirom na to da je positgao 17 golova i četiri asistencije u 23 nastupa do sada ove sezone, sa 12 tih golova koji su došlu u 15 utakmica, čini se da bi bilo nemoguće iz perspektive Frankfurta da ga učine svojim igračem.

Ipak, mnogo će ovisiti o tome mogu li si priuštiti naknadu, dok bi interes Barcelone mogao dodatno zakomplicirati stvari, jer ostaje da se vidi hoće li španjolski prvaci napraviti transfer za Jovića na kraju sezone.

Mogućnost igranja na Nou Campu će nadmašiti bilo koju drugu opciju na stolu, ali sa siječanjskim naletom, možda Jovićeva forma od sada pa do ljeta bude ključna za uvjeravanje Barcelona da je on realna opcija za dovođenje zbog dubine momčadi.

Suarez je do sada ove sezone postigao 12 golova u 22 utakmice, što sugrerira da je još uvijek ostalo dosta u njegovom spremniku. Međutim, s obzirom na probleme sa ozljedama i činjenicu da će ovog mjeseca navršiti 32 godine, u Barceloni je svakako potrebna dugoročna zamjena.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!