NaslovnicaVijesti17 mu je godina, a već vrijedi 50 milijuna funti: Real Madrid...

17 mu je godina, a već vrijedi 50 milijuna funti: Real Madrid kupuje u Francuskoj!

Real Madrid je navodno zainteresiran za potpis Eduarda Camavinga.

Real Madrid kupuje

17-godišnjak je do sada igrao prilično dobro za Rennes, postigavši ​​gol protiv Lyona i asistenciju protiv PSG-a u 32 nastupa u svim natjecanjima. Prema španjolskom listu Marca, Real Madrid je zainteresiran za potpisivanje Camavinga koji trenutno procjenjuje na 50 milijuna funti.

Ovo izvješće također tvrdi da menadžer Los Blancosa Zinedine Zidane želi tinejdžera koji je također pobudio interes Arsenala, Chelseaja i Manchester Uniteda.

Camavinga je ključni razlog zašto je Rennes trenutno treći u Ligue 1 i ima šansu za plasman u Ligu prvaka. Ovaj 17-godišnjak jedna je od najboljih mladih perspektiva u Francuskoj i bit će sigurno većih klubova koji će biti zainteresirani da ga potpišu.

Real Madrid trenutno ima jednog od najboljih obrambenih veznjaka na svijetu u Casemiru, ali za njega je potrebna rezervna opcija i Camavinga bi mogao biti netko koga bi mogli pokušati potpisati. Ipak, bilo bi najbolje da tinejdžer uživa u redovnom prvoligaškom nogometu u Rennesu prije nego što napravi prelazak u veći klub.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!