NaslovnicaVijesti18-godišnje čudo od djeteta stiže na Old Trafford za 30 milijuna funti

18-godišnje čudo od djeteta stiže na Old Trafford za 30 milijuna funti

Ovaj tjedan Manchester United je pokazao interes za Johna Stonesa, Neymara, Cristiana Ronalda i Garetha Balea. Sva ta pojačanja nisu realna. No, ono najnovije jest…

OIR_resizer

Čelnici Crvenih vragova razbacuju se novcem, a sve u nadu kako bi treneru omogućili što jaču momčad te kako bi klub ponovno mogao biti jedan od ozbiljnijih kandidata za naslov u ligi, ali i u Ligi prvaka.

Manchester United spreman je dati 30 milijuna funti za veznjaka Anderlechta Yourija Tielemansa, a skauti su 18-godišnjaka pratili ovaj tjedan u Europskoj ligi.

OIR_resizer (1)

Tielemansu se predviđa velika budućnost, a već sada za njegove usluge zainteresirani su Chelsea, Manchester City, a nedavno ga je željela i Barcelona.

Bio on potencijalno pojačanje Manchester Uniteda ili ne, Belgijac kada bi došao u redove Crvenih vragova svakako bi grizao i želio se dokazati, no može li Manchester United za taj novac u ovom trenutku kupiti puno ozbiljnije pojačanje?

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!