NaslovnicaVijesti18-godišnji brazilski nogometaš pod istragom nakon što je njegova 19-godišnja djevojka umrla...

18-godišnji brazilski nogometaš pod istragom nakon što je njegova 19-godišnja djevojka umrla tijekom seksa

U srcu Brazila, mladi nogometaš Dimas Candido de Oliveira Filho (18), član U20 ekipe Corinthiansa, suočava se s ozbiljnim optužbama nakon što je njegovo intimno druženje sa 19-godišnjom Livijom Gabriele da Silva Matos rezultiralo tragičnim ishodom.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Incident se dogodio u njenom stanu, gdje su mladi par odlučili podijeliti intimne trenutke. No, radost i zabava brzo su prerasle u tragediju kada je Livija, tijekom seksualnog čina, primijetila krvarenje iz svog genitalnog područja. Dimas je odmah reagirao i pozvao hitnu pomoć.

Hitna medicinska pomoć stigla je brzo, ali su ljekari, nažalost, utvrdili da je mlada žena doživjela srčani udar. Na putu prema bolnici, Livija je doživjela još dva srčana udara, a unatoč naporima medicinskog osoblja, nažalost, preminula je.

Obdukcija je otkrila da je smrt uzrokovana četiri srčana udara i gubitkom krvi, prouzrokovanim posjekotinom od pet centimetara u njenom vaginalnom području. Ovo otkriće dodatno je zakompliciralo istragu oko uzroka smrti mlade Brazilke.

Policija je brzo reagirala i pokrenula istragu protiv mladog nogometaša Dimasa. Ipak, preliminarni nalazi ukazuju da Dimas i Livija nisu konzumirali alkohol ili droge tijekom njihovog susreta, što dodatno misterij oko ovog tragičnog događaja.

Klub Corinthians također je izrazio svoje duboko žaljenje zbog gubitka mladog života. “S posebnom pažnjom pratimo situaciju vezanu uz jednog od naših nogometaša. Na raspolaganju smo istražiteljima i duboko žalimo zbog smrti Livije Gabriele da Silva Santos”, priopćili su iz kluba.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!