NaslovnicaVijesti19-godišnjaka želi pola Europe: Nova senzacija Ajaxa o kojoj svi pričaju!

19-godišnjaka želi pola Europe: Nova senzacija Ajaxa o kojoj svi pričaju!

Liverpool je navodno još jedan od klubova koji su zainteresirani za potencijalni transfer za mladog desnog beka Ajaxa Serginoa Desta.

19-godišnjaka želi

Čini se da su Redsi odmah iza Barcelone u utrci za potpis 19-godišnjaka, no Don Balon izvještava da su katalonski divovi već u naprednim pregovorima oko potencijalnog dogovora koji bi koštao oko 30 milijuna eura.

Nakon što je upao u prvu momčad Ajaxa ove sezone, Dest izgleda kao mladi obećavajući talenat, a bit će zanimljivo vidjeti gdje će završiti.

Don Balon tvrdi da je zapao za oko i Liverpoolu, iako Redsi već imaju izvrsnog mladog Alexandera-Arnolda sa desne strane, a Joe Gomez bio je pristojna rezervna opcija na toj poziciji.

Trenutačno im ne treba Dest, osim ako nastupi Alexander-Arnolda nisu uvjerili Jurgena Kloppa u njegove kvalitete.

Don Balon spominje i Real Madrid i Bayern kao klubove koji prate Desta, ali Barceloni je potrebno kvalitetno pojačanje sa desne strane, uz izvješće u kojem se navodi da je Nelson Semedo spreman napustiti Nou Camp.

Barca još uvijek nije zamijenila Danija Alvesa, a Dest izgleda ima potencijal ponuditi nešto slično njihovom timu ako se nastavi razvijati istim tempom.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!