NaslovnicaVijesti19-godišnji igrač Manchester Cityja ušao u trenerske vode: Nije još ni započeo...

19-godišnji igrač Manchester Cityja ušao u trenerske vode: Nije još ni započeo karijeru, a već planira život nakon nje!

Mladi igrač Manchester Cityja Eric Garcia navodno već radi na svojim trenerskim licensama – u dobi od samo 19 godina!

19-godišnji igrač

Tinejdžer je odigrao samo 13 utakmica za prvoligaša Cityja, ali čini se da već planira život nakon igračke karijere, navodi se u pomalo bizarnom izvještaju The Athletic-a.

Izvještaj objašnjava da Garcia radi s Cityjevim igračima mlađim od 11 godina, a kolegom Kyle Walkerom koji je navodno sugerirao da mladić ima to u sebi, da jednog dana bude menadžer.

Poštovanje za dijete koje razmišlja izvan svoje igračke karijere, ali isto tako mora biti prilično rijetko da neko pomisli tako daleko ispred sebe kada je jedva igrao bilo kakav natjecateljski nogomet višeg ranga.

Navijači Građana i dalje će se i dalje nadati da će se branič u skoroj budućnosti naći u njihovom prvoligašu, ali ako ne, oni će barem imati dobrog budućeg trenera u svojim rukama.

“Prije tri – četiri godine, počeo sam razmišljati kako bih volio imati trenerske license u budućnosti”, objasnio je Garcia za The Athletic.

“Zato sam počeo raditi prvi tečaj, a onda, kad završim ovaj, ići ću na drugi.

“Ovdje moram napraviti šest lekcija s mladima, a onda jednom tjedno održavam lekciju s učiteljem, a na kraju me ocjenjuju. Druga će biti teža jer je ova poput osnovne.

“Druga će imati više aspekata, psiholoških aspekata i više taktiziranja, a zatim možete trenirati koga god želite.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!