NaslovnicaVijesti19-godišnji Romeo Beckham potpisao svoj prvi profesionalni ugovor!

19-godišnji Romeo Beckham potpisao svoj prvi profesionalni ugovor!

Romeo Beckham potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor sa momčadi USL League One Fort Lauderdale – a tinejdžer bi mogao debitirati već ovog vikenda.

19-godišnji Romeo

19-godišnjak je posljednjih tjedana trenirao sa rezervnom momčadi Intera Miamija Fort Lauderdale uz sina Phila Nevillea Harveya, koji je do sada ove sezone nastupio u 14 ligaških utakmica.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon što je potpisao ugovor sa klubom trećeg reda, objavio je svoju sliku u kojoj nosi svoj novi dres uz natpis: “Slijedite svoje snove.”

Također je ažurirao svoju biografiju na Instagramu, gdje je napisao: “Nogometaš za @fortlauderdalecf.”

Romeova mama, Victoria je komentirala objavu, rekavši: “Tako smo ponosni na tebe Romeo.”

Prema medijima iz Miamija, Beckham bi mogao debitirati protiv Chattanooga Red Wolvesa u nedelju popodne, gdje je njegova momčad trenutno četvrta na tabeli USL League One.

Fort Lauderdale je ove sezone do sada ostvario sedam pobjeda u 20 utakmica.

Romeo je očito naučio jednu ili dvije lekcije od svog oca. Ranije ove godine ponovio je taj legendarni pogodak protiv Grčke na Old Traffordu koji je pomogao Engleskoj da se plasira na Svjetsko prvenstvo 2002. godine.

Svoj nogometni talent pokazao je na Instagramu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!