NaslovnicaVijesti20 utakmica 10 golova: Nizozemac čvrsto potvrdio - 'Želim igrati za Liverpool'.

20 utakmica 10 golova: Nizozemac čvrsto potvrdio – ‘Želim igrati za Liverpool’.

Kaj Sierhuis rekao je da želi igrati za Liverpool. Nizozemac je ove sezone imao pristojnu sezonu sa Groningenom, postigavši deset golova u 20 utakmica na svim natjecanjima.

20 utakmica

Pridružio se Reimsu tijekom siječanjskog prijelaznog roka i sudjelovao u jednom meču za njih protiv Nice tijekom kojeg je zadobio ozljedu.

Sierhuis je tvrdio da sanja igrati u Premier ligi, a omiljeni klub mu je Liverpool. Kako navodi Football Oranje, 21-godišnjak je za Fox Sports rekao: “Premijer liga je bila moj san cijeli život. Volim englesku nogometnu kulturu, puni stadioni i iskustvo odlaska u nogomet tamo je nešto najbolje što postoji. Liverpool mi je od djetinjstva omiljeni klub. San mi je igrati za njih.”

Navijači Liverpoola bili bi zadovoljni kad bi čuli što Sierhuis govori o klubu, a s obzirom na to da mu je samo 21 godina, a u ranoj fazi karijere ima još nekoliko godina za produktivne performanse i privlačenje interesa Liverpoola.

Redsi su imali nekoliko uglednih nizozemskih nogometaša poput Dirka Kuyta, Georginia Wijnalduma i Virgila van Dijka, a tko zna, možda bi i Sierhuis mogao postait jedan ako nastavi igrati dobro.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!