NaslovnicaVijesti2008. godine dobio titulu 'novi Francesco Totti': Nakon što je došao u...

2008. godine dobio titulu ‘novi Francesco Totti’: Nakon što je došao u Manchester United sa 16. godina, njegova karijera je krenula neočekivanim putem

Nikada ne postoji način predviđanja da li mladi mogu ispuniti svoje potencijale, ali to ne zaustavlja najveće klubove koji se kockaju sa nekim sjajnim mladim talentima u svjetskom nogometu.

novi Francesco Totti

Manchester United je samo jedan klub koji se odlučio na takvu kocku, a to je bio slučaj iz 2008. godine, kada su odlučili kupiti 16-godišnjaka iz talijanske Rome.

Davide Petrucci je imao dobre nastupe u Rominim mlađim kategorijama i bio je ocijenjen kao jedan od najboljih u njihovom timu u to vrijeme.

Talijan je sličan Rominoj legendi Francescu Tottiju po svom stilu igre, a mnogi su u talijanskom klubu pomislili da će on biti njegov prirodni nasljednik.

[su_watch_live_football]

Ipak, talijanski klub nije mogao ništa učiniti, jer su ga Sir Alex Ferguson i Manchester United nagovorili da se preseli na Old Trafford, čak su dali i njegovom ocu posao kao čin uvjeravanja. Transfer je ostavio mnoge u Romi vrlo ljute.

Romanista, novine koje su posvećene Romi, su za ovaj transfer rekle: “To je noćna mora. Manchester United nam je dao još jedan udarac, ukrali su nam Petruccija pred nosom, vjerojatno najbolji proizvod našeg sustava mladih.

“U tri do četiri godine, on će vrijediti 100 puta više.”

Tako je Petrucci došao u Manchester United s uzvišenom reputacijom, a prvih nekoliko godina proveo je u U18 i rezervama.

Napokon je dobio priliku igrati prvi nogomet u 2013. godini za Petersborough, ali nije mogao iskoristiti priliku jer je napravio samo četiri nastupa kada je klub izbačen iz Championshipa.

Talijan je tada otišao u belgijski Antwerp i zatim Charlton naredne sezone, ali nije uspio da impresionira.

Ipak, unatoč njegovim lošim nastupima na posudbi, Petrucci je dobio priliku pod novim menadžerom Van Gaalom, koji je Talijanu dao prostora u svojoj momčadi od 25 igrača u sezoni 2014/15.

[su_live_koeficijenti]

Ali, 22-godišnjaku, koji je jednom bio čudo od djeteta je prekipjelo i bilo mu je dosta pokušavanja da upadne u Unitedov tim i napravio je odluku da raskine vlastiti ugovor u rujnu 2014. godine.

Nažalost za Petruccija, čini se da se nevoljno borio za prvi tim u Unitedu. Nakon odlaska iz Uniteda, pridružio se rumunskoj ekipi Cluj, prije nego što se preselio u tursku ekipu Rizespor 2016. godine.

Nažalost za Petruccija, u svojoj prvoj sezoni pretrpio je ispadanje i sada se 26-godišnjak nalazi u drugoj diviziji Turske. Moglo je biti toliko drugačije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!