NaslovnicaVijesti2009. godine bio velika nada Liverpoola: Evo gdje igra poslije devet godina

2009. godine bio velika nada Liverpoola: Evo gdje igra poslije devet godina

Predviđanje budućnosti tinejdžera nogometaša nije lako. Gotovo je nemoguće reći hoće li postati zvijezda svjetske klase ili će skrenuti sa puta.

2009. godine

Za svakog Wayne Rooneya, koji je ispunio svoj talenat koji je pokazao u dobi od 16 godina – nalazi se Freddy Adu koji nije postao ni blizu igrača za kojeg se predviđalo da će postati.

Zato je imati talentiranog skauta u klubu vrlo profitabilno za nogometne klubove. Samo gledajte Southamptona. Oni su pokupili brojne igrače za relativno jeftine naknade i prodali ih u Liverpool za veliku dobit.

S tržištem transfera koji je trenutno izvan kontrole, kupovanje mladih igrača koji bi trebali postati zvijezde, zasigurno je put kojim će klubovi ići sve više i više.

[su_watch_live_football]

To je nešto što su klubovi pokušali u prošlosti, ali, kao što kažemo, ne jamči se da će svaki igrač ispuniti svoj potencijal.

I postojalo je potpisivanje Liveproola u 2009. godini, savršen primjer upravo toga.

Moli je imao samo 14 godina kada je praćen od strane klubova iz Premier lige – s jednim neimenovanim klubom koji je napravio ilegalan pristup za njega.

Ali Liverpool je pobijedio u utrci i mislili su da su potpisali igrača koji će u prvom timu nastupiti u samo nekoliko godina.

Ipak, nije se tako desilo.

Od tog dana 2009. godine, Molijeva karijera je bila na spirali.

Tri godina kasnije, pridružio se Wolvesima i predstavljao ekipu do 18 godina, no nakon što nije uspio impresionirati, dobio je šansu u amaterskim ligama i ekipama Boreham Wood i Hayes & Yeading.

Zatim je napravio senzacionalan potez u New Radiant Sports na Maldivima – nije loše mjesto za igranje nogometa!

Ali Moli nije dugo proveo u raju i pridružio se francuskoj trećoj ligi SAS Epinalu. Sljedeće je bilo preseljnje u Poljsku gdje se pridružio Stomil Olsztynu.

Ali od tada se vratio u Englesku i pridružio Wellingu 2017. godine, prije nego što se pridružio Coventry Unitedu. Ne, to nije Coventry City, nego Coventry United.

[su_bet365_app]

A sada se nalazi u Bedford Townu u Južnoj diviziji jedan u osmoj ligi engleskog nogometa.

Morat ćete priznati da Moli još uvijek pokazuje strast za nastavkom igranja nogometa. Kada je potpisao za Liverpool, možda je imao snove da će igrati u prvom timu devet godina poslije.

Ali u dobi od 23. godine igra sedam liga dalje od Redsa u Bedford Townu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!