NaslovnicaVijesti22 utakmice 15 golova: Barcelona poslala ponudu od 67.5 milijuna funti za...

22 utakmice 15 golova: Barcelona poslala ponudu od 67.5 milijuna funti za napadača iz Francuske!

Nakon brojnih nagađanja oko napadača s velikim imenima koji bi ovog mjeseca mogli napraviti transfer, najnovija je glasina da je Barcelona poslala ponudu za čelnog čovjeka Monaca Wissama Bena Yeddera.

22 utakmice

Prema pisanju francuskog portala Foot Mercato, katalonski divovi poslali su ponudu u vrijednosti od oko 67,5 milijuna funti za bivšeg igrača Seville, koji je imao lijepu karijeru na najvišoj razini, iako još uvijek nije ušao u taj elitni krug.

Ipak, s 30 golova u 54 utakmice za Sevillu prošle sezone i 15 golova u 22 utakmice za Monaco ove sezone, jasno je da bi Ben Yedder mogao raditi posao u većem klubu.

Barceloni je odmah potreban netko poput njega, a zabrinutost je Luis Suarez.

Čovjek iz Arsenala, Pierre-Emerick Aubameyang, također je povezan s Barcom od strane Mundo Deportiva, ali Ben Yedder se možda čini realnijom metom.

Ako je to slučaj, Manchester United sigurno mora ući u utrku za francuskog internacionalca, nakon što se našao u sličnoj situaciji s ozljedama.

Marcus Rashford nedavno je pretrpio dugoročan problem s leđima, što bi ga moglo zaustaviti tijekom ostatka sezone, a možda i Euro 2020., o čemu izvještava Guardian.

The Athletic United je povezao s napadačem Paris Saint-Germaina Edinsonom Cavanijem, ali smatraju da će se urugvajski internacionalac prećii u Atletico Madrid.

Ben Yedder, međutim, Marca navodi je ljetos bio povezan s Man Utdom, pa ima smisla da Crveni vragovi i dalje imaju interes za 29-godišnjaka.

Nije sasvim jasno zašto United tada nije mogao postići dogovor za Bena Yeddera, ali ako postoji šansa da on krene za oko 67,5 milijuna funti, to se čini dostojnim i pristupačnim novcem za divove Premier lige.

Iako Ben Yedder nije najmlađi, to bi ipak moglo biti bolja investicija od izdvajanja za transfer i ogromnih plaća za nekoga poput Cavanija, koji je tri godine stariji i zbog toga je malo bliži kraju karijere.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!