NaslovnicaVijesti23-GODIŠNJAK MOŽE BIRATI BARCELONU ILI REAL MADRID: Španjolski rivali se bore za...

23-GODIŠNJAK MOŽE BIRATI BARCELONU ILI REAL MADRID: Španjolski rivali se bore za sljedeću veliku zvijezdu Južne Amerike!

Barcelona i Real Madrid bi mogli da se bore za potpisivanje jedne od najistaknutijih zvijezda La Lige iz protekle sezone, dok bi bio jedno kvalitetno pojačanje za oba tima.

23-GODIŠNJAK MOŽE BIRATI

Prema španjoskom mediju Marci, Real Madrid je kontaktirao agenta zvijezde Real Betisa Giovanija Lo Celsoa kako bi dobio bolju predodžbu o tome što se sprema za 23-godišnjaka nakon ove sezone.

Prema AS-u, očekuje se dać e klub iz Seville prikupiti sredstva putem prodaje igrača ovog ljeta, u pokušaju da nadoknade svoj neuspjeh da se kvalificiraju za europski nogomet sljedeće sezone.

Union Berlin – Stuttgart: Prednost domaćeg terena bi mogla odvesti Uniona u Bundesligu!

Lo Celso se tek pridružio Betisu u stalnom ugovoru nakon što je francuski gigant PSG uspješno posudio igrača, ali izgleda da će boravak zvijezde u Sevilli biti kratak.

Barcelona i Real Madrid pozorno prate nastupe ovog igrača i to će raditi na Copa Americi, gdje bi Lo Celso mogao postati jedna od sljedećih velikih zvijezda Južne Amerike sa nekim atraktivnim nastupima na ovogodišnjem natjecanju.

Los Celso će ovog ljeta imati težak izbor u svojim rukama, potencijalno se može pridružiti Barcleoni i pokušati se postaviti kao starter sljedeće sezone ili se može povezati sa Zinedine Zidaneom u Madridu i pomoći mu u teškom izazovu da pomogne Madridu da se ponovo uspostavi kao najbolji klub na svijetu.

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!