NaslovnicaVijesti23-godišnjak postao vlasnik šesterostrukog engleskog prvaka!

23-godišnjak postao vlasnik šesterostrukog engleskog prvaka!

Bivši prvak engleske i trenutno član trećeg nivoa engleskog nogometa Sunderland je dobio novog vlasnika, 23-godišnjeg Francuza Kyrila Louisa-Dreyfusa, koji je postao najmlađi vlasnik nekog kluba u Engleskoj.

23-godišnjak postao

Mladi Francuz je kupio kontrolni paket u klubu, dok će bivši vlasnik Stewart Donald zadržati manjinski udio.

“Predanost Kyrila, oštroumnost i integritet su nas uvjerili da privhatimo njegov prijedlog”, rekao je Donald u svojoj izjavio te je dodao: “Njegova vizija i želja da vrati Sunderlanda na vrh je očita od prvog dana, dok je njegova ponuda ona za koju smatramo da klub ima dugoročno najbolje šanse za uspjeh i održivost.”

Kyril je sin bivšeg vlasnika Marseillea Roberta Louis-Dreyfusa koji je preminuo 2009. godine.

“Započinjemo novo poglavlje u povijesti Sunderlanda. Iako se nogomet suočava sa teškim trenucima i izazovima, uvjeren sam da zajedno možemo prebodriti sadašnju oluju i postaviti ciljeve kako bismo klubu donijeli dugoročan uspjeh,” rekao je Kyril.

Sunderland je šest puta osvojio englesku ligu, no posljednji put su to uradili davne 1936. godine, dok su čak dva puta osvojili i FA kup, ali je posljednji bio 1973. godine.

Oni su iz Premier lige ispali 2017. godine, a trenutno se nalaze na sedmoj poziciji u trećem rangu engleskog nogometa.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!