NaslovnicaVijesti231 UTAKMICA 181 GOL: Jedan od najboljih napadača na svijetu se ponudio...

231 UTAKMICA 181 GOL: Jedan od najboljih napadača na svijetu se ponudio Real Madridu!

231 utakmica 181 gol! Jedan od najboljih napadača na svijetu se ponudio Real Madridu! Real Madrid je dobio zlatnu šansu za potpisivanje Bayernovog Roberta Lewandowskog, nakon što je napadač osobno pozvao klub i ponudio se španjolskim divovima.

231 UTAKMICA

Lewandowski se uspio etablirati kao jedan od najboljih napadača na planeti u posljednjem desetljeću, a čini se da je Realu ponuđena prilika od strane samog Lewandowskog da ga potpišu.

Što se tiče Don Balona, Lewandowski je osobno pozvao Reala kako bi se njima i ponudio, sa Bayernom koji želi barem 80 milijuna eura kako bi pustili Poljaka da ode.

U izvješću se također navodi da su njemački divovi već u potrazi za zamjenom poljskog internacionalca, nešto što bi moglo pomoći u ovom transferu.

30-godišnjak ima fenomenalan rekord u Bayernu od njegovog dolaska iz Borussije Dortmund 2014. godine, nešto što ga je učinilo najboljim na svijetu.

U 231 utakmici za bavarsku ekipu, Poljak je postigao ukupno 181 gol i 46 asistencija, što znači da napadač izravno doprinosi u skoro svakoj utakmici, što je odlično za Real Madrid.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Real krenuti po Lewandowskog, koji će definitivno riješiti sve Los Blancosove probleme pred golom.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!