NaslovnicaVijesti233 UTAKMICA 130 GOLOVA: Real u siječnju dovodi gol mašinu!

233 UTAKMICA 130 GOLOVA: Real u siječnju dovodi gol mašinu!

233 utakmice 130 golova! Real u siječnju dovodi gol mašinu! Svježe špekulacije povezale su Real Madrid sa napadačom Intera i zvijezdom Argentine Mauro Icardijem nakon što su ovog tjedna ispali iz Lige prvaka.

233 utakmice 130

25-godišnjak uživa u još jednoj dobroj sezoni i do sada je postigao 12 golova u 18 utakmica, a u karijeri je postigao 130 golova u 233 utakmice dok je postao jedan od najboljih napadača u Europi tijekom svog vremena sa Nerazzurrima.

Porvrh toga, vodio ih je kao klupski kapetan u Ligu prvkaa, ali nakon razočarenja ovog tjedna kada su ispali iz ovog natjecanja, dovelo je do svježih špekulacija koje su njegovu budunosti postavile u pitanje na San Siru.

Prema AS-u, Real Madrid je ponovo pokrenuo interes i potencijalno ga žele dovesti u glavni grad Španjolske, jer Inter i dalje pada u formi.

Osim njihovog neuspjeha u Ligi prvaka, talijanski giganti trenutno sjede na trećem mjestu u Seriji A, sa 14 bodova manje od vodećeg Juventusa.

Iako Real Madrid nije puno bolji ove sezone, jer se nalaze na četvrtoj poziciji u La Ligi, pet bodova iza Barcelone, dok bi im pojačanje poput Icardija dalo mnogo bolje šanse ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!