NaslovnicaVijesti27-godišnja mama izbačena sa stadiona Huddersfield Towna nakon što je gledala svoju...

27-godišnja mama izbačena sa stadiona Huddersfield Towna nakon što je gledala svoju prvu utakmicu

Otprilike u isto vrijeme navijači West Hama su izazvali kaos na londonskom stadionu, postojala je još jedna, mnogo manja, priča koja se odvijala na stadionu John Smith.

27-godišnja mama

Naime, u subotu poslijepodne, došlo je do sukoba, ako to možemo nazvati sukobom u utakmici između Huddersfield Towna i Swansea Cityja, a 27-godišnja mama je izbačena sa stadiona nakon što je došla na svoju prvu utakmicu.

Žena koja je u pitanju je Jessica Graves, koja je gledala utakmicu sa mužem Jamiem. Dakle, što je ona učinila pogrešno?

Mladoj majci su prišli čuvari i rekli da mora napustiti stadion, jer pije na tribinama – čak iako ona i njen muž nisu znali da se to ne smije raditi.

[su_live_koeficijenti]

Prema Huddersfieldovom ispitivaču, Jessica je pila plastičnu bocu lagera kupljenu u kiosku ispod jedne tribine, gdje su je i primijetili i rekli joj da napusti stadion.

“Nisam skrivala piće, imala sam ga u ruci, čuvari su ga mogli vidjeti i nosila sam ga pored čuvara nakon što sam ga kupila,” objasnila je Jessica. “Bila sam potpuno šokirana, prilično surovo i neugodno to što se dogodilo ispred svih tih ljudi”.

“Jedan od čuvara je samo rekao ‘van’, a zatim su oduzeli bocu i držali je kao da je zagađena.”

Jessica vjeruje da su čuvari uživali u ovome.

[su_watch_live_football]

“Oni su uživali u tome”, nastavila je. “Bio je to vrhunac njihovog dana.”

Njen suprug, u međuvremenu, vjeruje da su čuvari mogli to da riješe na bolji način.

“Moja žena nije nasilna ili ljutita osoba i bila je doista uzrujana zbog načina na koji je bila tretirana i istjerana je kao iskusni huligan”, rekaoje. “Rekli su nam da čitamo sve informacije na karti koju smo kupili, pravila na terenu i znakove.

“Znam da su tamo, ali možete li realno reći da ih netko čita sve? Istaknuli su jedan znak koji kaže da je zabranjeno piti na vidiku terena, na visini glave i na privremenoj ogradi.

27-godišnja mama

“Jednostavno ne razumijem potrebu za onim što se dogodilo tako brzo, mogli su jednostavno reći ‘možemo li uzeti to piće od vas gospođice’, ne bi bio nikakav problem. Sada je moja supruga uznemirena i neće više željeti da ide na ovakve događaje.”

Jamie je od tada pisao šefovima stadiona kako bi se požalio, ali je obaviješten da je malo vjerojatno da će njegov zahtjev o povratu novca biti odobren.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!