NaslovnicaVijesti283 NASTUPA 195 GOLOVA - 40 ASISTENCIJA: Manchester United u siječnju dovodi...

283 NASTUPA 195 GOLOVA – 40 ASISTENCIJA: Manchester United u siječnju dovodi jednog od najboljih napadača na svijetu!

Manchester United je navodno zainteresiran za potpisivanje napadača PSG-a, Edinson Cavanija u siječnju.

283 NASTUPA

Urugvajski internacionalac je postigao 195 golova i 40 asistencija u 283 nastupa za PSG otkako se pridružio Napoliju.

Ove je sezone 32-godišnjak nastupio u samo četiri utakmice postigavši dva gola, jer ga je ozljeda kuka držala van terena za dva mjeseca.

Manchester United želi pojačati svoj napad, a prema pisanu engleskih medija, Crveni đavoli su dodali Cavanija na listu napadača za koje mogu da se bore u siječnju.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Ranije je Mandžukić bio povezan sa prelaskom na Old Trafford, tvrdeći da su Crveni đavoli bili sigurni da će potpisati 33-godišnjaka za 9 milijuna eura.

Manchester Unitedu je potreban tipični broj 9 i Cavani bi mogao biti prikladan dodatak ovo sastavu. Smrtonosan je pred golom i ima puno iskustva. Trenutni ugovor urugvajskog internacionalaca sa PSG-om istječe sljedeće ljeto, a on još uvijek nije potpisao novi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!