NaslovnicaVijesti297 UTAKMICA 116 GOLOVA: Inter dogovorio transfer jednog od najboljih napadača na...

297 UTAKMICA 116 GOLOVA: Inter dogovorio transfer jednog od najboljih napadača na svijetu!

Izgleda da eć Manchester United propustiti potpis Napolijevog belgijskog napadača Dries Mertensa, nakon što je igrač navodno pristao da se pridruži Inter početkom ovog tjedna.

297 UTAKMICA

Prema Gazzetta Dello Sportu, Mertens je pristao da se pridruži Antonio Conteu na San Siru nakon što mu je na ljeto istekao ugovor sa Napolijem.

Manchester Uniteda je u prošlosti bio povezan sa belgijskim internacionalcem, tako da će ove novije vijesti zasigurno doći kao udarac za Crvene đavole.

Mertens je bio jedan od najboljih napadača u Italiji u posljednjih nekoliko godina, postigavši 116 golova u 297 utakmica za Napoli u svim natjecanjima, od kada je na ljeto 2013. godine stigao u klub iz PSV-a.

32-godišnjak je zaista odličan finišer, koji može igrati na raznim pozicijama, što bi bilo korisno za United ako ga uspije dvoesti.

United samo ima Martiala, Rashforda i Greenwooda kao opcije u napadu, tako da ako žele da završe u top četiri ove sezone, moraju dodati svojim mogućnostima još nekoliko svjetskih igrača.

Dovođenje Mertensa u sastav bi bilo ogromno za United, ali čini se da će im Inter ukrasti igrača, te okreću svoju pažnju drugim zvijezdama ovog siječnja.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!