NaslovnicaVijesti30-godišnji svjetski prvak dolazi u Barcelonu u besplatnom transferu!

30-godišnji svjetski prvak dolazi u Barcelonu u besplatnom transferu!

Barcelona već ozbiljno radi na sastavljanju tima za sljedeću sezonu, a španjolski mediji izvještavaju da su već postigli dogovor s prvim igračem kojeg će dovesti tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Riječ je o veznjaku iz Betisa, Guidu Rodríguezu (30), koji je s argentinskom reprezentacijom osvojio Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Unatoč Rodríguezevoj želji za ostankom, Betis nije htio produžiti ugovor s njim.

Navodno je Barcelona već sve dogovorila s njim još u ožujku, nakon što je postalo jasno da Betis neće računati na njega u idućoj sezoni.

Prema Transfermarktu, vrijednost mu je 24 milijuna eura, a Betis je jedini europski klub za koji je igrao.

Inače, redovito je pozivan u argentinsku reprezentaciju, ali uglavnom kao rezervni igrač koji ne ulazi s klupe.

Prošlog ljeta je upisao samo nekoliko minuta igre na dvije prijateljske utakmice, dok je na Svjetskom prvenstvu u Kataru odigrao samo 57 minuta u susretu drugog kola grupne faze protiv Meksika.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!