NaslovnicaVijesti30-ogodišnji Aaron Lennon ima novi klub!

30-ogodišnji Aaron Lennon ima novi klub!

Nekada velika nada engleskog nogometa Aaron Lennon potpisao za Burnley. Burnley ove sezone igra poprilično dobar nogomet. Nakon 24 odigrana kola imaju 34 boda, jednako kao Leicester i nalaze se na 8. mjestu. A ispred njih i Leicestera nalazi se samo ‘velika šestorka’. Ukratko Burnley se nalazi ispred Evertona, Watforda i West Hama…

Lennon ove sezone ne briljira, u skoro 1000 odigranih minuta ima tek dvije asistencije i niti jedan pogodak. Poražavajuća statistika za nekad perspektivnog krilnog napadača koji je u karijeri branio boje Leedsa, Tottenhama i do jučer Evertona.

Do svoje 30-te godine Aaron Lennon u karijeri je upisao 40 golova i 87 asistencija. Nije tako briljantna statistika, ali oni koji se sjećaju Lennona iz mlađih dana znaju o kakvom je igraču bila riječ bez obzira na ne tako sjajnu statistiku. Od 2005. godine branio je boje Tottenham Spursa pa sve do 2015. godine kada potpisao za Everton.

[su_bonus]

Lennon je prošle godine imao problema sa mentalnim zdravljem i od tada se vratio, ali ne na vrhunsku razinu, ne na razinu na kojoj je bio. Danas je potpisao za Burnley za nepoznatu cifru visine transfera. Tvrdi kako je htio ozbiljniju minutažu nego u Burnleyu i da mu je ovo novi izazov bez obzirom na njegove godine.

“Imam 30 godina i još uvijek želim igrati na vrhunskoj razini. Burnley je bio klub u koji sam htio doći i ne mogu dočekati da se dokažem ovdje. Ovo je pravi izazov i radujem mu se. Ovaj klub ima ozbiljne ambicije i ja želim biti dio njih. Želim pomoći klubu u ovom projektu.

[su_live_koeficijenti_v2]

Prema pisanu medija iz Engleske Aaron Lennon još uvijek dosta ponuda, ali s obzirom da dobru situaciju u kojoj Burnley stoji ove sezone, a i s obzirom da to nije sastav prepun zvijezda – Lennon bi trebao biti jedan od nositelja Burnleya u borbi za prvi dio tablice, možda i za poziciju koja bi im jamčila mjesto u Europa ligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!