NaslovnicaVijesti32 GOLA i 18 ASISTENCIJA - DOGOVORIO OSOBNE UVJETE: Manchester United na...

32 GOLA i 18 ASISTENCIJA – DOGOVORIO OSOBNE UVJETE: Manchester United na rubu dovođenja zvijezde iz Portugala za 60 milijuna eura!

Manchester United je, kako se izvješćuje, napravio veliki korak prema sklapanju dogovora za veznjaka Sportinga iz Lisabona Bruno Fernandesa, dogovarajući se osobno sa igračem.

32 GOLA

24-godišnjak je prošle godine uživao u odličnoj sezoni sa 32 gola i 18 asistencija u 53 nastupa na svim natjecanjima.

Ta razina kvalitete i dosljednost nije iznenađenje i dovela je do zanimanja iz cijele Europe, a sada je novinar La Gazzetta dello Sporta Nicolo Schira tvrdio da je Manchester United naizgled u odličnoj poziciji da potpiše portugalskog internacionalca, budući da su dogovorili uvjete sa njegovim agentom, piše na tweetu ispod.

Brazil – Argentina: Finale prije finala – najava polufinala Copa Amerike!

Ipak, još uvijek postoji velika prepreka za crvene đavole, jer će morati postići dogovor sa Sportingom o naknadi za transfer, a to je izgleda lakše reći nego učiniti.

Kako piše The Mirror, za Fernadesa žele platiti 35 milijuna eura, dok portugalski giganti žele blizu 60 milijuna eura.

Zauzvrat, to je još uvijek značajna praznina ako je točno, pa će vrijeme pokazati da li je zvijezda bliže odlasku na Old Trafford kako bi dodatno ojačao sastav Ole Gunnara Solskjaera nakon dolaska Daniela Jamesa i Aarona Wan-Bissake do sada ovog ljeta.

//twitter.com/NicoSchira/status/1145786436702130187

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!