NaslovnicaVijesti33 utakmice 27 golova: Snižena mu je cijena do travnja - Liverpool...

33 utakmice 27 golova: Snižena mu je cijena do travnja – Liverpool kupuje novo pojačanje od 51 milijun funti u narednim tjednima!

U pitanjima i odgovorima za Athletic, pouzdani novinar James Pearce tvrdio je da očekuje da Liverpool u narednim tjednima dovede zvijezdu RB Leipziga Timo Wernera.

33 utakmice

Pearce dodaje da se munjevitom brzinom kreće na Anfield i da je menadžer Jurgen Klopp njegov veliki obožavatelj.

Athletic je također ranije ovog tjedna izvijestio da će Werner biti dostupan za 51 milijuna funti za zainteresirane ekipe i to samo do travnja.

Čini se da je 51 milijun funti snižena cijena za 23-godišnjaka. Werner je zaista bio ključni igrač ovog tima u posljednjih nekoliko godina i izgleda kao gotova superzviejzda za budućnost.

Werner ima nevjerojatnih 27 golova i 11 asistencija u 33 nastupa na svim natjecanjima ove sezone. Odlični nastupi su ih doveli do drugog mjesta i samo jedna bod manje od Bayerna.

Wernerova nevjerojatna brzina učinila ga je savršenim za ekipu Jurgen Kloppa, dok Redsi već briljiraju u kontranapadima, dovođenje Nijemca bi definitivno učinilo ovu ekipu još boljom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!