NaslovnicaVijesti37 GOLOVA U 78 UTAKMICA: Liverpool na Anfield dovodi nevjerojatnog Brazilca

37 GOLOVA U 78 UTAKMICA: Liverpool na Anfield dovodi nevjerojatnog Brazilca

37 golova u 78 utakmica je postigao ovaj Brazilac. Jurgen Klopp dovodi svoje treće pojačanje ovog ljeta. Prema izvješćima iz Portugala, Liverpool vodi utrku za potpis Benficinog plejmejkera Andersona Taliscu i žele ga dovesti pod svaku cijenu na ovom ljetnom prijelaznom roku.

37 GOLOVA

Redsi su, možemo već reći, prošle sezone postigli veliki napredak pod vodstvom Jurgen Kloppa i došli u finale Lige prvaka gdje su izgubili sa 3-1 protiv Real Madrida.

Njihov fokus bi sada trebao biti na izazovu za naslov Premier lige, kao i za nastupanje u Europi.

Jedno od područja na kojima bi se Liverpool trebao pojačati je vezni red. Liverpool ima novac za potrošiti, nakon što su prodali Philippe Coutinha za 145 milijuna funti, a potpisivanje jednog od igrača vrhunske kvalitete je prioritet.

[su_bonus]

Redsi su već zapečatili posao za Fabinha i žele dovesti Nabila Fekira na Anfield iz Lyona ovog ljeta.

A ako je za vjerovati, najnovija izvješća govore da bi 24-godišnjak mogao stići na Anfield nakon što Besiktas odluči da ga ne kupi nakon dvije godine koje je proveo na posudbi u Tuskoj.

Talisca je fantastičan talenat i prethodno je povezan sa prelaskom u Manchester United. On je postigao 37 golova u 78 nastupa za Besiktas i mogao bi biti vrijedno pojačanje u Liverpoolu.

[su_live_koeficijenti]

Talisca je igrao u Bahiji. Talisca je napravio svoj profesionalni debi protiv Corinthiansa 7. srpnja 2013. godine, a svoj prvi gol postiže protiv Sao Paola u sljedećoj utakmici.

Nakon svoje debitantske sezone, Talisca je prešao u Benficu za 4.75 milijuna eura i time postao najskuplji igrač Bahije. Svoj prvi gol je postigao u polufinalu Taca de Honre protiv Estorila. 12. rujna postiže hat-trick u gostujućoj pobjedi protiv Vitorie de Setubal.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!