NaslovnicaVijesti400,000 Barceloninih navijača odabralo koga njihov klub treba dovesti

400,000 Barceloninih navijača odabralo koga njihov klub treba dovesti

Više od 400,000 Barceloninih navijača učestvovalo je u anketi katalonskih novina Sport, a najveći broj glasova, odnosno 70 posto, osvojila je zvijezda Liverpoola Philippe Coutinho.

Coutinho stiže u Barcelonu

Kolumbijski defanzivac Yerry Mina, koji se također povezuje sa dolaskom na Camp Nou, također je učestvovao u glasanju, ali igrač Palmeirasa je osvojio samo 17 posto glasova.

Nakon velike sage prošlog ljeta, tokom kojeg je Barcelona navodno poslala tri različite ponude za Philippea Coutinha, a Liverpool ih je sve odbio, špekulacije su se ponovo pojavile početkom zimskog prelaznog roka, a najveću pažnju privukla je greška marketinškog odjela Barcinog sponzora Nikea.

Naime, oni su u subotu na svojoj službenoj stranici objavili kako je Coutinho novi igrač Barcelone, te stavili u prodaju njegov dres za trenutnu sezonu uz opis: “Philippe Coutinho je spreman osvijetliti Camp Nou. Nabavite svoj dres sa čarobnjakovim imenom na leđima.”

To je sve obrisano kroz par sati, a trener ‘Redsa’ Jurgen Klopp na pitanje novinara da komentariše ovaj događaj, odgovorio je “kako ne može biti manje zainteresiran za takve stvari”.

[su_no1forfootball]

Druge katalonske novine Mundo Deportivo prenose vijest kako će Barcelona kroz koji dan poslati ponudu od 133 miliona funti, koje bi Liverpool mogao prihvatiti. Katalonski klub će navodno unaprijed platiti 100 miliona funti, a preostalih 36 miliona kroz razne bonuse i klauzule, što bi trebalo odgovarati čelnicima Liverpoola.

Brazilac jučer nije bio pozvan za utakmicu protiv Burnleya, u kojoj je njegov tim slavio rezultatom 2-1, a Jurgen Klopp je nakon utakmice otkrio kako su i on i Mohamed Salah navodno povrijeđeni.

Liverpool je tom pobjedom stigao do 44. boda u Premier ligi ove sezone, te se nalazi na četvrtom mjestu nakon 22 odigrana kola. Ispred njih se nalazi Chelsea sa 45 osvojenih bodova, ali i odigranom utakmicom manje, te Manchester United sa 47 osvojenih bodova. Ubjedljivo vodeći je Manchester City sa čak 59 osvojenih bodova.

S druge strane, Barcelona je na prvom mjestu u La Ligi sa 45 osvojenih bodova iz 17 odigranih utakmica, te ima prednost od devet bodova ispred drugoplasiranog Atletico Madrida.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sandro Tonali opet kažnjen zbog klađenja

0
VEZNJAK engleskog nogometnog prvoligaša Newcastle Uniteda, Sandro Tonali (23), dobio je kaznu od dva mjeseca zabrane nastupa uz uvjet te novčanu kaznu od 20.000...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!