NaslovnicaVijesti41 UTAKMICA 41 GOL: Kakav Haaland, kakav Kane - Celtic pronašao još...

41 UTAKMICA 41 GOL: Kakav Haaland, kakav Kane – Celtic pronašao još boljeg napadača!

Andraz Sporar ima sjajan gol rekord, ali Celtic bi ga trebao pobliže pogleadti. Celtic je prijavio interes za Andraža Šporara, te su malo zaokrenuli stvari na transfer tržištu.

41 UTAKMICA

Menadžer Celtica Neil Lennon kategorično je rekao da ovaj igrač nije bio meta kluba ranije ovog prosinca, ali prije nekoliko dana je priznao da je igrač za kojeg se zanima. I možete vidjeti zašto.

Celticov menadžer već bilježi da želi novog napadača u siječnju, a 25-godišnjak je positgao 41 gol u 41 ligaškoj utakmici za slovačku ekipu Slovan Bratislavu.

Stvar je u tome da to ne znači mnogo, jer igra u manjoj ligi, ali je Celtic je potrošio 2.2 milijuna funti na Vakoun Issouf Bayoa prošlog siječnja na poleđini njegovog rekorda u istoj diviziji.

Veliki napadač Obale Bjelokosti je uspio postići 15 golova u 19 utakmica na svim natjecanjima za Dunajsku Stredu prošle sezone, što nije baš impresivno kao rekord Sporara, ali Celtic bi trebao biti na oprezu.

Čak i kada je bio sposoban, Bayo se nije proslavio u svojoj prvoj sezoni u Glasgowu.

Vrhunska liga Škotske očito je značajan korak u odnosu na slovačku ligu, što znači da je nemoguće ocijeniti da li će Sporarov nevjerojatni rekord biti dovoljan da on briljira i u Škotskoj.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!