NaslovnicaVijesti5 MILIONA NAVIJAČA GLASALO: Evo tko bi trebao napustiti Real Madrid!

5 MILIONA NAVIJAČA GLASALO: Evo tko bi trebao napustiti Real Madrid!

Ovaj ljetni prelazni rok mogao bi biti jedan od najvažnijih u skorijoj povijesti Real Madrida. Los Blancosi su sezonu završili sa čak 19 bodova zaostatka za najvećim rivalom Barcelonom, a u Ligi prvaka su ispali već u osmini finala.

Navijači Real Madrida glasali

Za klub njihove veličine, završiti sezonu bez ijednog osvojenog trofeja je neprihvatljivo, i evidentno je kako im je potreban veliki remont tima i novi početak pod vodstvom Zinedinea Zidanea.

Zvijezde kao što su Gareth Bale, Isco, Marcelo i Mariano Diaz imali su razočaravajuću sezonu, dok su jedina dva igrača koja su kroz cijelu sezonu igrali poprilično dobro Vinicius Junior i Karim Benzema. Međutim, što navijači misle o svojim igračima, odnosno čiji odlazak zahtijevaju?

Popularne novine AS su sprovele anketu u kojoj je glasalo čak pet miliona ljudi, koji su dali svoje mišljenje u vezi toga tko bi trebao ostati na Santiago Bernabeu, a tko otići. Imali su tako mogućnost dati svakom mogućem igraču odobrenje za ostanak, a najbolje je prošao desni bek Dani Carvajal, čiji ostanak zahtijeva čak 92 posto navijača.

Cijelu listu pogledajte ispod:
Dani Carvajal – 92%
Vinicius Junior – 89%
Sergio Ramos – 84%
Brahim Diaz – 83%
Alvaro Odriozola – 82%
Sergio Reguilon – 81%
Keylor Navas – 76%
Raphael Varane – 75%
Karim Benzema – 72%
Thibaut Courtois – 65%
Luka Modric – 63%
Nacho Fernandez – 60%
Casemiro – 59%
Fede Valverde – 59%
Marcos Llorente – 59%
Lucas Vazquez – 52%
Toni Kroos – 36%
Jesus Vallejo – 36%
Marcelo – 33%
Isco – 31%
Dani Ceballos – 30%
Luca Zidane – 28%
Mariano Diaz – 24%
Gareth Bale – 9%

Kao što se moglo očekivati, najmanju podršku je dobio Gareth Bale, dok ne iznenađuje i daleko veća podrška Keyloru Navasu ispred Thibauta Courtoisa. Mala podrška Kroosu također nisu najbolje vijesti, s obzirom da je on jučer potpisao novi ugovor sa klubom. Isco, Marcelo i Dani Ceballos su neki od igrača koji su u potpunosti izgubili podršku navijača, dok su im favoriti, uz Carvajala, i Ramos i Vinicius.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!