NaslovnicaVijesti55 UTAKMICA 40 GOLOVA: Real nudi 70 milijuna funti + James Rodrigueza...

55 UTAKMICA 40 GOLOVA: Real nudi 70 milijuna funti + James Rodrigueza za jednog od najboljih napadač na svijetu!

Prema pisanu Desmaraquea iz Španjolske, Real Madrid će ponuditi James Rorigueza i nevjerojatnih 70 milijuna funti u nastojanju da potpišu Pierre-Emerick Aubameynga.

55 UTAKMICA

Kolumbijski vezni igrač bio je veliki pogodak na Svjetskom prvenstvu 2014. godine i završio je kao najbolji strijelac sa nizom lijepih golova.

No, otkako je prešao u Real Madrid, nije uspio da se ustali u prvoj momčadi, dok ga ni menadžer nisu baš favorizirali.

Prošle sezone je bio na posudbi u Bayernu iz Munchena, a sada ga Zinedine Zidane želi iskoristiti u dogovoru za Gambijca i novog kapetana Arsenala.

30-godišnjak je potpisao 2018. godine, a postigao je 40 golova u 55 startova Premier lige, uključujući 10 golova u samo 16 nastupa ove sezone, unatoč neuspjehu Arsenala.

Izvještaji pokazuju da on želi otići na ljeto unatoč tome što mu je uručena traka u Arsenalu, nakon što je Granit Xhaka izgubio tu privilegiju prošlog mjeseca.

Zidane navodno želi dodati Aubameyanga u napadački trio koji bi mogao parirati Liverpoolu. Naime, Eden Hazard, koji se na ljeto preselio, zatim Arsenalov Aubameyang, te Kylian Mbappe iz PSG-a. To bi bio ubitačan napad slažete se?

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!