NaslovnicaVijesti562 utakmice 216 golova i 164 asistencije: Chelsea dovodi jednog od najboljih...

562 utakmice 216 golova i 164 asistencije: Chelsea dovodi jednog od najboljih napadača na svijetu!

Chelsea je ovog ljeta povezan sa transferom za napadača Napolija Driesa Mertensa, no suočit će se sa velikom konkurencijom, pišu izvještaji u Italiji.

32-godišnjak je uživao u sjajnoj kafijeri postigavši 216 golova i 164 asistencije u 562 utakmice u seniorskoj razini u Napoliju, PSV-u, Utrechtu i AGOVV-u.

Međutim, on bi mogao biti u pokretu ovog ljeta, budući da mu trenutni ugovor sa divovima iz Serije A istječe, pa ostaje da se vidi hoće li prije toga potpisati novi ugovor kako bi produžio svoj boravak.

Kako navodi Sun, Chelsea je nagovijestio da će poslati novu ponudu za potpis Mertensa ovog ljeta, mada ostaje da se vidi mogu li se dogovoriti o osobnim uvjetima kako bi zapečatili prelazak na Stamford Bridge.

U međuvremenu, Calciomercato je izvijestio da se postavlja neizvjesnost oko toga hoće li Mertens sklopiti novi ugovor sa Napolijem, dok se sugerira da se Newcastle United sada pridružio utrci za njegov potpis.

Chelsea se posebno spominje kao zainteresirana ekipa, zajedno sa Monacom i Interom, pa ostaje da se vidi hoće li Frank Lampard dovesti Mertensa ovog ljeta i koliko će Plavci biti uporni kako bi ga osigurali.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!