NaslovnicaVijesti575 UTAKMICA 289 GOLOVA: Zvijezda odlučila da dolazi na Stamford Bridge!

575 UTAKMICA 289 GOLOVA: Zvijezda odlučila da dolazi na Stamford Bridge!

575 utakmica 289 golova! Zvijezda odlučila da dolazi na Stamford Bridge! Chelsea je, kako se izvješćuje, dobio poticaj na tržištu transfera kako se navodi da je Gonzalo Higuain željan osigurati preseljenje na Stamford Bridge.

575 utakmica

31-godišnjak se tijekom godina etablirao kao jedan od najkliničkijih napadača u Europi, postigavši 289 golova u 575 utakmica u karijeri.

Menadžer Maurizio Sarri je potpuno svjestan onoga što može ponuditi s obzirom da mu je pomogao u njegovoj najboljoj sezoni u karijeri do sada u sezoni 2015/16 sa Napolijem, gdje je Higuain postigoa 38 golova u samo 42 utakmice.

S obzirom da su Plavci do sada ove sezone postigli najmanji zbroj golova u prvih šest ekipa u Premier ligi, potpisivanje ovog napadača bi im moglo dati upravo ono što im je potrebno u drugoj polovici sezone bez Alvaro Morate i Olivier Girouda nudeći redoviti izvor golova.

Zauzvrat su dobili poticaj iz The Suna, gdje kažu da je Higuain željan da se pridruži Chelseaju u zimskom prijelaznom roku, a njegov roditeljski klub, Juventus će rado dopustiti da se to dogodi.

Ostaje da se vidi kako će se situacija odvijati za AC Milan, s obzirom da je argentinski internacionlac na sezonskoj posudbi sa talijanskim divovima, ali s obzirom na njegove borbe u posljednjih nekoliko tjedana, oni ionako možda razmatraju alternativne opcije.

Higuain je do sada ove sezone postigao samo sedam golova u 19 nastupa, bez gola u posljednjih sedam utakmica u Seriji A za Rossonere.

Najnovije vijesti

Engleski trener koji je 27 godina radio u Chelseaju doživotno izbačen...

0
Gwyn Williams (76), čovjek s 27 godina iskustva na različitim pozicijama u Chelseaju, dobio je doživotnu zabranu treniranja, otkrio je The Athletic. Zabrana Williamsu...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!