NaslovnicaVijesti60 MILIJUNA FUNTI ZA ZVIJEZDU CHELSEAJA: Sergio Ramos odobrio transfer!

60 MILIJUNA FUNTI ZA ZVIJEZDU CHELSEAJA: Sergio Ramos odobrio transfer!

60 milijuna funti za zvijezdu Chelseaja. Sergio Ramos odobrio transfer! Real Madrid je navodno spreman platiti čak 60 milijuna eura kako bi zapečatio transfer za Chelseajevog lijevog beka Marcosa Alonsa.

60 milijuna funti

Španjolski divovi su uvjereni da će takva vrsta ponude biti dovoljno da se uvjere Plavci za prodaju svestranog braniča, čije potpisvanje će također imati odobrenje od njegovog suigrača iz reprezentacije Sergio Ramosa, piše Don Balon.

Alonso bi mogao biti idealno pojačanje za Marcela, čija je forma također pogođena, nakon što je Don Balon potvrdio da bi on također mogao biti na putu za Juventus, kako bi se pridružio starom prijatelju Cristianu Ronaldu.

Chelsea neće željeti da izgubi važnog igrača kao što je Alonso nakon što je također njegov bivši klupski kolega Thibaut Courtois napravio isti transfer sa Stamford Bridgea na Bernabeu na ljetnom prijelaznom roku.

Real je međutim, rekao da vjeruje da će 60 milijuna eura uraditi svoj posao, iako se može zamisliti da će Chelsea tražiti malo više s obzirom na njegovu važnost u momčadi i na činjenicu da će ga teže zamijeniti usred sezone.

27-godišnjak je započeo svoju karijeru u ekipi mladih u Real Madridu, ali je igrao samo jednu utakmicu za Los Blancose prije nego što je otišao u drugi klub.

Ostaje da se vidi da li će Alonso očajnički željeti da se vrati u Real Madrid, jer se navodno osjeća da se želi dokazati u svom prvom klubu.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!