NaslovnicaVijesti70 MILIJUNA EURA + GARETH BALE: Real Madrid dovodi napadača koji je...

70 MILIJUNA EURA + GARETH BALE: Real Madrid dovodi napadača koji je u 170 utakmica postigao 117 golova!

70 milijuna eura + Gareth Bale! Real Madrid dovodi napadača koji je u 170 utakmica postigao 117 golova! Kako izvještaji govore, Real Madrid planira iskoristiti napadača Gareth Balea kako bi doveo jednog od najvećih napadača u nogometu na Santiago Bernabeu.

70 MILIJUNA EURA

Bale ove godine nije imao najbolju sezonu do sada, a Velšanin je postigao samo sedam golova u 19 nastupa u La Ligi i Ligi prvaka.

Čini se da će klub možda uskoro da se riješi 29-godišnjaka u korist potpisivanja jednog od najvećih strijelaca na planeti: Harryja Kanea.

Prema pisanju Diario Gola, potencijalni dolazak Jose Mourinha u Los Blancose doveo je do toga da klub planira dogovor za potpisivanje Kanea, igrača koji je ocijenjen na 220 milijuna eura.

U izvješću se navodi da Real planira spojiti Balea sa naknadom od 70 milijuna eura za njihovu ponudu za Kanea, a budući da ocjenjuju Velšanina na 150 milijuna eura, ova ponuda bi ukupno iznosila 220 milijuna eura.

Čini se da je to dobra zamisao za Real, budući da je Kane četiri godine mlađi od Balea, te je već tijekom svog vremena sa Tottenhamom pokazao što zna i sigurni su da on može voditi napadačku liniju narednih godina.

U posljednjih nekoliko godina, Kane se uspio ustaliti kao jedan od najvećih napadača na planeti, sa tim da njegov rekord govori sam za sebe.

26-godišnjak je postigao ukupno 117 golova u samo 170 utakmica u Premier ligi, što je rekord koji bi čak i oni poput Alana Shearera i Thierry Henryja mogli ponosno nazvati svojim.

Real se mučio u napadu do sada ove sezone, nakon odlaska Cristiana Ronalda u Juventus na ljeto, a Kane bi mogao biti potpisivanje koje im je potrebno nakon toga.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!