NaslovnicaVijesti8 razloga zašto je Ronaldo bolji od Messija!

8 razloga zašto je Ronaldo bolji od Messija!

Utrka za najboljeg u nogometu uvijek je bila meta gotovo svakog igrača koji je izašao na travnjak. Svaki igrač koji je imao priliku igrati za jedan ili drugi tim uvijek je želio biti označen kao najbolji. Dakle, oni uvijek teže osvojiti što više pojedinačnih priznanja, kao i trofeje sa ekipom.

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, dvojica najboljih igrača koje nogomet ima i kod ove generacije, nisu zaostali u ovoj utrci. Oni na lijep način poboljšavaju svoje nastupe iz godine u godinu, sve u ime proglašenja najboljeg igrača u nogometu.

8 razloga

Ovo je sada pokrenulo svojevrsni tihi rat među njihovim navijačima koji se neće složiti da je jedan bolji od drugog. Vidjeli smo mnogo nogometnih navijača koji se na razne načine svađaju da je jedan bolji od drugog, čak je dolazilo i do razmjene udaraca ili teških riječi, u nekim slučajevima. Ovo postavlja pitanje: koji je od dva igrača najbolji?

Najbolje što nogometni navijači mogu učiniti za sebe je sjesti i uživati ​​u ova dva sjajna igrača dok oni traju – upravo je naša korist u tome što uživamo u njegovoj sjajnosti dok im dopuštamo rade svoj posao kako najbolje znaju. Ali ako sada moramo reći da je jedan bolji od drugog, onda Ronaldo u tankim nijansama ruši protivnika iz slijedećih razloga:

1. On je odlučniji
Ako gledate Ronalda tijekom godina, čini se da mu ne smeta što ljudi misle o njemu. On postavlja svoje ciljeve, zasuče rukave ili, bolje rečeno, čarape, i daje sve od sebe kako bi bio siguran da stiže na svoje odredište. Bez obzira na pritisak ili prepreku koja se može pojaviti pred njim, on kreće naprijed.

2. Ima bolju sposobnost postizanja golova
Kad je u pitanju sposobnost postizanja golova, tko ne zna da je Ronaldo stvoren za golove? Ono što posao čini impresivnijim je činjenica da je postigao sve ove golove u presudnim trenucima igre – kao što je tijekom nokaut faze Lige prvaka. On postiže različite vrste golova, poput divnih golova glavom, zapanjujućih voleja i zapanjujućih akrobatskih golova.

3. Više međunarodnog uspjeha
Na međunarodnom nivou Messi još uvijek nije popunio mjesto Maradone, dok je Ronaldo s druge strane nadmašio svakog drugog Portugalca i postavljao rekorde za ostale koji dolaze.

4. Igranje u različitim ligama
Ovdje je vrijedno napomenuti da je Messijeva odanost Barseloni pohvalna, ali to ne može opravdati činjenicu da nije želio napustiti svoju zonu udobnosti i pokušati igrati u nekoj drugoj ligi.

5. Ronaldo je kompletniji igrač
Suočimo se! Što čini kompletnog igrača? Atletika, snaga, vještine i inteligencija. Između njih dvojice, po vašem misljenju, tko posjeduje sve te kvalitete?

Istina, možda je Messi talentiraniji s vještinom i intelektom, ali što je s drugim atributima? Ronaldo ih ima u izobilju – bilo snaga, on je tu definitivno najbolji. Što je s atletikom? Njegov tempo ulaže strah u braniče i vratare, a ne nedostaje mu ni vještine ni inteligencije.

6. Ronaldo već gradi nasljeđe
Osim svog sjaja na terenu, Ronaldo je tijekom godina neizmjerno doprinio životima izvan terena. On je zaista humanitarac, te mu je 2015. godine dodijeljena titula “naj humanitarnijeg sportaša na svijet” i već finansira muzej u svojoj zemlji koji će svijetu pokazati sva njegova dostignuća u nogometu.

7. Nastupi u velikim utakmicama
Ako i dalje teško prihvaćate da je Ronaldo bolji od Messija, onda bi trebali pročitati ovo. Ronaldo trenutno drži rekord s najviše pobjeda u finalu Lige prvaka (5), a ujedno je i rekord postignutih golova u finalu Lige prvaka (3). Ono što je nevjerojatnije jest činjenica da je uspio postići najmanje 10 golova u svakoj sezoni Lige prvaka.

8. Nastupi pod pritiskom
Poznata je činjenica da je Ronaldo igrač koji zna apsorbirati pritisak i raditi najbolje što može, čak i kad mu se dogodi veliki pritisak, ali s druge strane Messi je vremenom pokazao kako pukne pod pritiskom – dobar primjer je kada je dva puta najavio ostavku iz reprezentacije nakon što se suočio s neugodnim porazima, ali kasnije je povukao najavu o umirovljenju. Ronaldo to nikad ne čini i nikad neće.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!