NaslovnicaVijestiABIDAL PRAVI PREUREĐENJE NA NOU CAMPU: Prvi igrač kojeg dovode ove zime...

ABIDAL PRAVI PREUREĐENJE NA NOU CAMPU: Prvi igrač kojeg dovode ove zime je zvijezda Chelseaja!

Navodno je Barcelona napravila niz planova na tržištu transfer jer menadžer kluba Eric Abidal planira veliko preuređenje momčadi.

ABIDAL PRAVI PREUREĐENJE

Katalonski divovi bi mogli napasti Chelseaja, a branič Andreas Christensen je spomenut kao glavni cilj u izvještaju Football Espana.

Ostaje da se vidi hoće li Chelsea definitivno pustiti Christensena da ode, mada je sigurno reći da se danski interacnionalac potrudio ostaviti dobar dojam u svoje vrijeme na Stamford Bridgeu.

Atalanta – Dinamo Zagreb: Sa ogromnom podrškom sa tribina, Dinamo ima imperativ pobjede u Italiji!

Unatoč tome što je ranije impresionirao na posudbi u M’gladbachu, Christensen zapravo nije izgledao baš dobro za Plavce, iako to ne mora nužno značiti da će ga pustiti da ode.

Frank Lampard je pod zabranom transfera i još uvijek čeka da vidi hoće li to biti ukinuto u siječnju.

Ako ne, njima bi odgovaralo da ne prodaju vrlo važnog igrača dok ne dobiju priliku potpisati zamjene.

Christensen je, međutim, dugo izgledao kao obećavajući talenat i možda će sada željeti da ode kako bi dobio veću minutažu, posebno u velikom klubu poput Barcelone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!