NaslovnicaVijestiAbidal: Ronaldo ne treba uvijek reći ono što misli

Abidal: Ronaldo ne treba uvijek reći ono što misli

Ronaldo ne treba uvijek reći ono što misli, rekao je Abidal. Dva puta osvajač Lige prvaka, kaže da portuglaska zvijezda treba da bude oprezan prilikom razgovora sa novinarima i trebalo bi da povede trenera Zinedine Zidane-a.

Ronaldo ne treba uvijek reći ono što misli

Eric Abidal je krizirao zvijezdu Real Madrida, Cristiana Ronalda nakon što je analizirao svoje saigrače poslije utakmice protiv Atletica, koju je Kraljevski klub izgubio.

Portugalac je lošim komentarima udario po svojim kolegama saigračima iz Madrida i stavio je u pitanje njihovu kvalitetu nakon poraza, što je srušilo sve nade za osvajanjem La Lige na Bernabeu – ali, na kraju se izvinio na svojim riječima. Sa 12 utakmica, oni su 12 bodova iza lidera Barcelone.

“Ponekad ne kažete ono što mislite nakon utakmice”, Abidal je objasnio.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Njegov govor za novinare u sali nakon što je izgubio utakmicu je vrlo dobar za njegovu ekipu.”

“Problem je što je ovaj poraz napravio veliku razliku između njih i Barcelone. Zidane je pobjednik; on želi da pobjeđuje i to je nešto što on želi da nauči svoje igrače. Iznutra, to što su igrači loše odigrali će ga povrijediti, i njihov stav na terenu će također nanijeti bol.”

Ipak, Abidal smatra da se Real Madrid mora brzo vratiti u utrku za titulu: “Ako u sljedećoj utakmici bude pobjeda, sve ovo će se zaboraviti i život će se nastaviti.”

Zidane će svoju ekipu voditi protiv Levante-a večeras, kako bi se vratio na pobjedonosni niz što prije.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!