NaslovnicaVijestiAbramović odobrio dva nova pojačanja: Spreman potrošiti velike novce - Lampard zna...

Abramović odobrio dva nova pojačanja: Spreman potrošiti velike novce – Lampard zna koga će dovesti!

Vlasnik Chelseaja Roman Abramović odobrio je dva pojačanja za Frank Lamparda ovog ljeta, sudeći prema izvještajima.

Chelsea je već dogovorio transfer od 36.6 milijuna funti sa Ajaxom za Hakim Ziyecha, koji će se pridružiti klubu na ljetnom prijelaznom roku. No, Lampard još uvijek želi pojačati svoje mogućnosti na nekoliko pozicija.

Prema pisanju engleskih medija, lijevi bek Leicester Cityja Ben Chilwell jedan je od prioriteta Chelseaja, dok je tu također i Kai Havertz iz Bayer Leverkusena. Zainteresirani su čak i za Jadona Sanchoa iz Borussije Dortmund, te napadača Lyona Moussau Demebela.

Posljednja izvješća ih povezuju i sa transfer metom Liverpoola, Timom Wernerom, koji bi stigao iz Leipziga za 50 milijuna eura.

U izvješću se tvrdi da je Abramović oduševljen sa Lampardom i spreman je finansirati dva nova pojačanja. Chelsea je također zainteresiran za lijevog beka Alexa Tellesa i Nocleu Tagliaficoa iz Ajaxa, međutim, Chilwell je Lampardov prvi izbor.

Chelseaju je također ponuđena prilika da potpiše Coutinha na posudbu iz Barcelone, no španjolski klub navodno zahtijeva naknadu od 10 milijuna funti i želi da klub plaća njegovu plaću u iznosu od 250.000 funti tjedno.

Lampard je zadovoljan sa svojim trenutnim sastavom, ali priznao je da bi mu bilo drago da se Chelsea natječe na transfer tržištu ovog ljeta.

“Sigurno sam uzbuđen zbog momčadi koju imamo sa mladim igračima. Ako uspijemo dovesti još nekoliko pojačanja za pozicije za koje mislim da nam trebaju, to će biti savršeno.”

“Nismo nikoga doveli u siječnju. To nije bilo pravo vrijeme da dovedemo nekoga i prošlog ljeta nismo mogli dovesti nikoga zbog zabrane. Ti prijelazni rokovi su prošli i mi se nismo promijenili. Uzbuđen sam zbog momčadi koju imamo, ali ako se mognemo osvježiti na mjestima na kojima vjerujem da trebamo, to ćemo i uraditi.”

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!