NaslovnicaVijestiAbramovich ljut na Contea, a evo šta na to kaže italijanski stručnjak

Abramovich ljut na Contea, a evo šta na to kaže italijanski stručnjak

Gazda Chelseaja Roman Abramovich ljut je na Contea zbog njegove nedavne izjave, a italijanski stručnjak je prokomentirao svoj status na Stamford Bridgeu.

Trener Chelseaja Antonio Conte rekao je da je sretan u tom klubu, unatoč spekulacijama da je njegov odnos s vlasnikom Romanom Abramovichem postao napet.

Conte je prošle sezone osvojio šampionsku titulu sa Chelseajem, u prvoj sezoni na Stamford Bridgeu, a ekipa je trenutno treća na tablici s 15 bodova zaostatka za vodećim Manchester Cityjem.

[su_premierleague]

Abramovich je navodno ljut nakon što je talijanski trener izjavio da nije birao pojačanja ove sezone.

“Bio bih sretan da nastavim raditi s mojim igračima. Sretan sam što svakodnevno dajem sve od sebe u ovom poslu. Također, bio bih sretan ako bi došli neki novi igrači. Uvijek ponavljam iste stvari – ja sam trener. Moj zadatak je da pokušam da uradim najbolje za klub, da pokušam poboljšati igrače “, prenijeli su britanski mediji.

Chelsea dovodi tri nova pojačanja do kraja siječnja?

Zvijezda vrijedna 131 milijun funti odbila Barcelonu zbog Messija: Želim se dokazati u Realu

Conte je u srijedu navečer, poslije poraza od Arsenala u Liga kupu, rekao da klub “odlučuje o svakom igraču” tijekom prijelaznog roka.

Britanski mediji tvrde da Conteova pozicija nije jaka i da je njegov pomoćnik Carlo Cudicini veza sa upravom kluba.

[su_no1_for_tennis]

Chelsea je prošlog ljeta potrošio oko 185 milijuna funti na golmana Willyja Caballera, defanzivce Antonija Rüdigera i Davidea Zappacostu, vezne igrače Dannyja Drinkwatera i Tiemouea Bakayoka i napadača Alvara Morate.

Kao mete Chelseaja do kraja prijelaznog roka spominju se lijevi bek Juventusa Alex Sandro, Thomas Lemar iz Monaca, te Alex Telles iz Porta, a traži se i napadač koji bi “čuvao leđa” Alvaru Morati.

U ovom zimskom prijelaznom roku u Chelsea je došao samo Ros Barkley iz Evertona, za 15 milijuna funti. On nije bio starter u prvenstvu još od 12. svibnja, zbog operacije tetive, a mogao bi početi duel sa Newcastleom u nedjelju, u četvrtom kolu FA kupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!