NaslovnicaVijestiAC Milan otvorio pregovore sa Unitedom: Zvijezda ne odgovara Solskjaerovom stilu igre...

AC Milan otvorio pregovore sa Unitedom: Zvijezda ne odgovara Solskjaerovom stilu igre – usporava tempo – žele ga se riješiti!

Ole Gunnar Solskjaer ima težak posao na Old Traffordu, kada je u pitanju obnova njegovog sastava, treba se riješiti igrača koji očito nisu dovoljno dobri, ali ne može riskirati ostane u manjku sa igračima.

AC Milan otvorio

Nemanja Matić je prvih nekoliko mjeseci izgledao dobro na Old Traffordu, ali on postaje stariji, sporiji i ne uklapa se u Solskjaerov preferirani stil. Možete vidjeti da želi da njegova momčad igra sa tempom i brzim kontranapadima, ali Srbijanac pravi previše dodira i usporava igru.

Izgledalo je da će otići u siječnju, jedva je igrao, ali stvari su se promijenile u posljednjih nekoliko tjedana. Vjerojatno su ozljede Paula Pogbe i Scotta McTominayja razlog više nego njegova forma.

Počinje izgledati da će njegov povratak u prvi tim biti kratkotrajan, a Football Italia je izvijestila da je AC Milan otvorio razgovore s Unitedom o mogućem transferu.

Također navode da mu ugovor istječe na kraju sezone, pa se čini da će otići prije ili kasnije. Oduvijek se osjećalo kao da će Unitedu možda trebati nova pojačanja, pa bi ovo mogao biti pozitivan znak za navijače, jer ako Nemanja ode, vjerojatno će doći nova pojačanja u veznom redu, a navodi se da bi Bruno Fernandes mogao biti jedno od njih.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!