NaslovnicaVijestiAC MILAN PRODAJE SVOJU ZVIJEZDU OVOG SIJEČNJA: To će im pomoći da...

AC MILAN PRODAJE SVOJU ZVIJEZDU OVOG SIJEČNJA: To će im pomoći da finansiraju transfer iz Juventusa!

Milan bi, kako se izvješćuje, mogao prodati Ricardo Rodrigueza kako bi finansirao transfer za Merih Demirala iz Juventusa u siječnju.

AC MILAN PRODAJE

27-godišnji švicarski internacionalac je bio ograničen na samo četiri nastupa do sada ove sezone, jer je ljetno pojačanje Theo Hernandez poziciju lijevog beka napravio svojom.

Zajedno sa Mattiaom Caldarom koji nastavlja svoj oporavak od ozljede i nedostatak dubine kvalitete iza Alessia Romagnolija i Mattea Musacchia, trener Stefano Pioli je možda malo kratak u veznim pozicijama.

Prema La Gazetta dello Sport, Rossoneri bi mogao imati na umu rješenje koje uključuje prodaju Rodrigueza usred interesa iz Njemačke, kako bi se finansirao transfer Demirala iz Juventusa te ojačale mogućnosti na sredini terena.

21-godišnjak se i ove sezone mučio za minutažu, nakon što je nastupio samo jednom za aktuelne prvake u Seriji A, a sa igračima poput Bonuccija, de Ligta i Chiellinija, teško je da će se njegova situacija promijeniti na bolje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!