NaslovnicaVijestiSan Siro raspordan, spektakl zagarantiran

San Siro raspordan, spektakl zagarantiran

Milanovi navijači

U subotu, 28.10. u 20:45 na legendarni San Siro istrčat će dvije najtrofenije momčadi u Italiji. Rossoneri dočekuju Bianconere, a dan prije utakmice klub iz Milana objavio kako je San Siro rasprodan te kako je očekivana gledanost putem malih ekrana oko 730 milijuna gledatelja. Milan je godinama bio u problemima, dok je s druge strane Juventus svake godine lagano uzimao naslov, no ove godine stvari su drugačije. Milan je odradio najluđi transfer rok u svojoj povijesti gdje je kupio gotovo cijeli novi sastav, a Juventus u goste Milanu dolazi kao trećeplasirana momčad prvenstva.

[su_live_koeficijenti]

Na klupi kluba iz Milana (još uvijek) sjedi Vincenzo Montella kojem bi utakmica protiv Juventusa možda mogla biti i zadnja na klupi Rossonera, dok s druge strane, ako ostvari dobar rezultat možda mu uprava da novu šansu da se dokaže. Montella je ovo ljeto dobio hrpu kvalitetnih pojedinaca, no još uvijek nije povezao konce, a rezultati su lošiji od očekivanja. Prije 2 tjedna gledali smo Derbi della Madonnina u kojoj su obje Milanske momčadi pokazale raskoš svog talenta, no na kraju je presudila vanserijska individualna kvaliteta Icardija, no svejedno ta utakmica je dokaz da Milan može i zna igrati dobar nogomet i vjerojatno upravo je zbog tog internes javnosti pred utakmicu s Juventusom veći nego li prethodnih godina.

POTENCIJALNI SASTAVI

Talijanski mediji za sastav iz Milana najavljuju sljedeću postavu:

Milan XI: Donnarumma – Zapata, Musacchio, Romagnoli – Borini, Kessie, Biglia, Rodriguez – Suso, Calhanoglu, Kalinić

Na klupi momčadi iz Milana trebao bi biti Andre Silva, Montolivo, Locatelli, Storari, Donnarumma D., Abate, Gomez, Cutrone, Antonelli, Paletta te Mauri, a iz sastava će izostati Bonucci koji ima suspenziju zbog crvenog kartona.

ac milan

Najavljivanih Allegrijevih 11 za gostovanje u Milanu su:

Juventus XI: Buffon – Alex Sandro, Chiellini, Barzagli, Lichtsteiner – Khedira, Pjanić – Mandžukić, Dybala, Cuadrado – Higuain.

Na klupi Bianconera očekuju se: Szczesny, Pinsoglio, De Sciglio, Rugani, Sturaro, Matuidi, Marchisio, Bentancur, Costa, Bernardeschi

juventus

Utakmica 11. kola Serie A bit će puno više od 3 boda, Juventusu treba pobjeda da ne izgubi korak s vodećim Napolijem te drugoplasiranim Interom, a ozbiljno prijeti i Lazio koji ima jednako bodova kao i ‘Stara dama’. S druge strane Milanu je situacija je krajnje alarmantna jer bi oni nakon ovog kola potencijalno mogli završiti na 11. poziciji. Svi se sjećamo zadnjeg derbija gdje je Dybala zabio gol iz penala u 97. minuti, a sutra obje ekipe ulaze poljuljane, no ipak u dobrom raspoloženju nakon što su sredinom tjedna i jedni i drugi upisali 3 boda ostvarivši pobjede od 4-1.

Juventus je preka kladionicama favorit u ovom susretu, a tko će slaviti ostaje za vidjeti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!