NaslovnicaVijestiAC MILAN ŽELI PROFINJENOG GOLGETERA: Za njega daju čak i napadača kojeg...

AC MILAN ŽELI PROFINJENOG GOLGETERA: Za njega daju čak i napadača kojeg su doveli za 40 miliona!

AC Milan je u prošloj sezoni imao mnogo problema sa realizacijom, a glavni krivci za slabu realizaciju su napadači Kalinić i Andre Silva, koji kako sada stvari stoje neće još dugo ostati u Milanu. Kolumbijski nogometaš, Radamel Falcao, ponovno će biti u centru pažnje ovog ljeta. U Italiji, glasine ga povezuju sa prelaskom u AC Milan.

AC MILAN ŽELI

Kolumbijska zvijezda Radamel Falcao ovog ljeta će vrlo vjerojatno promijeniti klub. Vlasnik Monaca Vadim Vasiljev nedavno ga je spomenuo kao jednog od igrača koji bi na ljeto mogao napustiti klub, jer više ili manje klub iz Kneževine nije spreman Kolumbijcu plaćati njegov masni ugovor, koji je sklopljen u razdoblju prije nego što je klub uveo radikalne mjere štednje i promijenio svoju filozofiju funkcioniranja na tržištu.

>> MOURINHO TROŠI 135 MILIJUNA FUNTI: Dva nova pojačanja stižu na Old Trafford!

Falcao koji je nedavno napunio 32 godine, i dalje igra sjajno i da će biti veliki ulov za mnoge klubove u Europi, a glasine koje ga povezuju sa prelaskom u AC Milan mu prijaju te ne bi imao ništa protiv selidbe u prijestonicu Lombardije.

[su_live_koeficijenti]

“Čuo sam za interes iz Milana i čast mi je da takav klub zainteresiran za mene. Pratim talijanski nogomet i znam da je Milan drugi klub u Europi po broju pobjeda u Ligi prvaka. Trenutno sam ugovorno vezan za Monaco, a trenutno sam fokusiran na kolumbijsku reprezentaciju. Međutim, sama Italija i talijanski nogomet mi se mnogo sviđaju”  rekao je Falcao, koji je ove sezone u dresu Monaca zabio 18 pogodaka u prvenstvu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!