NaslovnicaVijestiAdebayor bez dlake na jeziku ružno govorio o bivšim suigračima iz Arsenala

Adebayor bez dlake na jeziku ružno govorio o bivšim suigračima iz Arsenala

Emmanuel Adebayor se je prisjetio svojih bivših suigrača iz Arsenala o kojima je pričao vrlo loše, a posebno je pod zub uzeo Tomaša Rosickog sa kojim je dijelio svlačionicu kluba četiri godine. Ono što je Adebayor rekao ne dolikuje profesionalnom nogometašu, pogotovo ako uzmeo u obzir da je dugo vremena igrao zajedno sa spomenutim igračem.

Adebayor bez dlake na jeziku

Čini se da Emmanuel Adebayor nema baš lijepa sjećanja na vrijeme koje je proveo u Arsenalu. Danas 33-godišnji napadač Istanbul Basaksehira u razgovoru za francuski So Foot iznio je neke sarkastične riječi na štetu bivših suigrača i trenera Arsenea Wengera.

[su_live_koeficijenti]

Adebayor bez dlake na jeziku

“Ja sam bio najjači čovjek u ekipi, iako sam težio samo 73 kilograma. Chelsea je imao Essiena i Ballacka. Mi smo imali Rosickog. Ako ga ste samo pitali, kako se osjećaš, on bi bio ozlijeđen u sljedeća dva i pol mjeseca.”

>> Diego Maradona poslao poruku za Zlatana Ibrahimovića nakon njegovog povratka

Adebayor je poslije doda da nije samo Rosicky bio problem, naravno, nego je Arsenal imao mnogo fizički slabih igrača te zbog toga nisu mogli da idu u korak s najboljima. “U malim natjecanjima možete napraviti razliku zahvaljujući talentu, ali ne možete pobijediti na Old Traffordu sa klincima u ekipi.”

Adebayor je Emiratesu proveo tri i pol godine, ali za to vrijeme u Arsenalu nije osvojio ni jednu medalju, za što bi se, po njegovom mišljenju, krivim trebao osjećati Arsene Wenger, koji je dao previše naglasak na talenat, brzinu i tehnički nadarene nogometaše.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!