NaslovnicaVijestiAdriano se vraća nogometu

Adriano se vraća nogometu

Donosimo vam vijest koja bih trebala uzbuditi sve nogometne obožavatelje – Brazilac Adriano se vraća nogometu, no ne samo na teren, već će biti i jedan od vlasnika Miami United FC-a.

OIR_resizer (1)

Imperator je najbolje poznat po svojim igrama za Inter Milan, kada je blago rečeno uništavao protivničke braniče i vratare.

Brazilac je spreman kupiti 40% kluba sa Floride, no isto tako će u Miami doći i kao igrač.

https://twitter.com/SoccerSt_/status/692351451440529408?ref_src=twsrc%5Etfw

Novi klub legendarnoga Brazilca osnovan je prije tek pet godina, no okitili su se naslovom u Sunshine konferenciji 2014. godine, a posebno je spektakularan klupski grb, kao i kolekcija dresova.

Klub je potvrdio novosti vezane za Adriana na svom službenom Twitteru.

Tužno je gledati da Adriano ima tek 34 godine, a već nekoliko godina ne igra onaj pravi profesionalan nogomet, iako nerijetko ima kratke avanture u nekim manje poznatijim klubovima.

U njegovim godinama mnogi igrači igraju i dan danas, primjer za to jest Zlatan Ibrahimović.

Između ostaloga, jedan je od rijetkih igrača koji je odlučio prekinuti karijeru jer mu je, eto, dosta nogometa.

[su_bet365_tennis_live_stream]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!