NaslovnicaVijestiAdriano: Težina mi neće predstavljati problem u Miami Unitedu

Adriano: Težina mi neće predstavljati problem u Miami Unitedu

Bivši napadač Intera i brazilske reprezentacije, Adriano, vjeruje da njegova težina neće predstavljati problem u njegovom novom klubu i pokušaju da oživi svoju karijeru.

adriano

Adriano je bio dio reprezentacije Brazila 2004. godine kada su osvojili Copa Americi, a u dresu Intera je u periodu od 2006. do 2009. godine osvojio četiri uzastopna Scudetta, te postigao mnoštvo golova.

Međutim, problemi sa alkoholom i drogom su uništili njegovu karijeru, iako je nekoliko puta pokušavao ponovo zaigrati. Igrao je u Corinthiansu i Flamengu 2011. i 2012. godine, ali bez kluba je već dvije godine nakon što je 2014. godine napustio Atletico Paranaense u kojem je skupio samo četiri nastupa.

34-godišnjak je spreman ponovnom povratku nogometu, a zaigrat će u dresu Miami Uniteda, koji se takmiči u četvrtoj nogometnoj ligi Sjedinjenih Američkih Država, a kako kaže, uvjeren je da će ponovo igrati dobro.

“Osjećam se vrlo dobro. Očito je da ću i dalje morati naporno raditi kako bise vratio u formu i postao Adriano kakav sam bio prije.”

“Ali, potreban mi je fizički napredak. Prije mi je problem predstavljala težina, ali sada težina mi neće predstavljati problem u Miami Unitedu.”

“Još uvijek ne znam kada ću odigrati prvu utakmicu, sastat ću se sa trenerom da raspravimo to, ali vjerujem da ću sljedećeg tjedna već biti spreman za igru. Nedostaje mi sve, navijači, radost, sreća zbog postizanja pogotka. Sada imam dobru priliku da mi se sve to vrati.”

“Želim pokazati svoj potencijal i osvojiti titulu u dresu Miami Uniteda!”

Adriana je u novom klubu predstavio njegov sunarodnjak i legendarni Brazilac Cafu, čiji je sin Wellington također potpisao za ovaj klub.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!