NaslovnicaVijestiAEK okrivio Dinamo za nerede u Grčkoj. Odgađa se utakmica!

AEK okrivio Dinamo za nerede u Grčkoj. Odgađa se utakmica!

Incident između navijača AEK-a i BBB-ova rezultirao je tragičnim ishodom, kako potvrđuje grčka policija. Smrtni slučaj doveo je do hospitalizacije šest osoba, dok je čak 96 osoba uhićeno, uključujući 82 Hrvata. Važno je napomenuti da su, usprkos zabrani, dio navijača Dinama doputovao na utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka protiv AEK-a u Ateni. Prva utakmica, planirana za 20:45 će kako stvari stoje biti odgođena.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Grčki izvori izvješćuju da je sudbina utakmice dovedena u pitanje jer se razmatra mogućnost zabrane njezinog održavanja. Nadležne vlasti su u razmišljanju o odgađanju susreta na zahtjev policije, te se očekuje da će se odgađanje zaista i dogoditi, prema informacijama koje dolaze iz Grčke.

Grčki mediji javljaju kako je večerašnja utakmica AEK-a i Dinama odgođena. “Čeka se još samo službeno priopćenje UEFA-e”, pišu Grci.

Predsjednik Uprave AEK-a George Kosmas rekao je:

“Trenutno je nezamislivo i paranoično biti na sastanku dok tugujemo zbog gubitka života našeg navijača. Što se dogodilo, dogodilo se. AEK smatra Dinamo Zagreb potpuno odgovornim jer je znao za svojih 150 i više navijača koji su startali. Na jučerašnjem sastanku nisu nikoga obavijestili, osim da je možda 30-ak navijača kupilo ulaznice i pokušalo ući na stadion tijekom utakmice. Zagrebački Dinamo smatramo potpuno odgovornim što je skupina hrvatskih organiziranih kriminalaca iz Zagreba krenula raditi to što je radila.”

“Može li Dinamo dati cjelovitu sliku jučerašnjeg dana i u policiji podržati stav AEK-a? Od toga nije bilo ništa, pa Dinamo smatramo jednim od glavnih krivaca. Drugi glavni krivac je policija koja je dopustila da konvoj prijeđe Grčku i dođe do Atene i zakazao sastanak s navijačima organiziranog kriminala druge grčke momčadi. I zajedno im omogućila da dođu do Nove Philadelphije. Dinamo Zagreb i policija snose punu odgovornost za ono što se dogodilo.”

“AEK je na jučerašnjem poslijepodnevnom sastanku bez informacija instinktivno upozorio da se očekuju incidenti njihovih hrvatskih i grčkih navijača, što je u potpunosti ignorirano. U ovom trenutku nije moguće da AEK sudjeluje na sastanku na kojem su dužnosnici zagrebačkog Dinama, stoga AEK najavljuje povlačenje sa sastanka.”

Trenutno nije moguće odrediti točan datum održavanja utakmice zbog gustoće rasporeda prema UEFA-inom kalendaru. Valja napomenuti da je srijeda (9. 8.) rezervirana za susret Panathinaikosa i Marseillea, dok će se u četvrtak odigrati susret Olympiacosa i Genka. Slijedeći utorak (15. 8.) predviđen je za uzvratnu utakmicu koja se treba odigrati u Hrvatskoj.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!